Sidor

fredag 22 juni 2012

Trött efter maten

Jo,man blir väldigt trött efter maten. Efter att bebisarna har ätit av blötmaten är det gott att få en slurk i mjölkbaren...måste ju skölja ner allt. Alla 3 äter bra men Ricki och Robert får jag sätta vid matskålarna emellanåt för att dom ska förstå att det är fri tillgång. Roger han vet och han är där väldigt ofta. Och det är bara han som idag passerade 500g-gränsen, lite kvar för Ricki och Robban.
Robban ska förresten till Danmark. Jag fick besked av Lisbeth att hon vill ha honom. Hon skulle nu bara sätta in tingningsavgiften så är han tingad. Tyvärr fick jag göra Mie, en annan intresserad också från Danmark ledsen för hon var också jätteintresserad av honom. Så nu är det bara Roger kvar. Men av någon konstig anledning så är det ingen som har frågat om honom.

Som ni har märkt så har jag inte bloggat på några dagar. Vädret har varit toppen så jag har passat på att fixa lite på altanen så som att skruva dit panel och lite till. Jag har ju känt mig lite bättre dom sista 3 dagarna och då bara måste jag passa på att göra så mycket som möjligt. Antingen så håller det på att ge med sig eller så är det lugnet före stormen. Hur som helst så tänker jag orka till efter utställningen som är nästa helg. Dessutom så kom barn och barnbarn från Uddevalla igår och då blir det inte heller så mycket datatid...hinner helt enkelt inte. Några bilder på bebisarna har jag heller inte tagit. Fast jag har haft sådan lust nu då dom leker och har sig. Dom fick igår tillgång till hela lägenheten och Ricki har redan lyckats ta sig upp till soffan. Och där springer hon fram och tillbaka mellan mig och Benny.....Benny har hon förresten bitit i tårna :-)


3 kommentarer:

  1. Förunderligt att nigen har frågat efter Roger som du säger. Han är ju så snygg och han har ju inte heller den vanligaste färgen.. hmm

    SvaraRadera
  2. Ååååå lilla Roger som är sååååå fin :-) Han är min favvo, så fin färg :-)

    SvaraRadera
  3. Precis. Jag fattar inte det så snygg och så fin färg

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck