Sidor

tisdag 12 juni 2012

Lunas bebisar 3 veckor

Nu är dom redan 3 veckor. Tiden har gått fort som vanligt. Fast den sista veckan här nu har varit lite jobbig då dom har varit hungriga på grund av att Luna ite har så mycket mjölk. Vilket har resulterat i att jag har börjat ge dom blötmat trots att dom är så små. Blötmat på grund av att dom inte alls vill ta till sig mjölkersättning. Och konstigt nog (peppar, peppar) har dom inte varit dåliga i magen. Och äter gör dom.

I morse när jag gick upp så var alla 3 ute och spatserade långt utanför bolådan. Så det var inget annat att göra idag än att fixa iordning så dom kunde vara där fritt. Alltså inom ett visst område för dom är ju absolut inte rumsrena än. Dom har liksom inte ens sett en toalåda än. Idag har ju också Ricki haft besök av sin blivande familj. Så roligt när dom kommer och så roligt nu när bebisarna gör annat än att bara sover. Vikten på dom idag är

Ricki 362g +102g
Robert 382g +101g
Roger 353g +83g

Roger har ju kommit efter sig bra i och med allt strul med maten men han kommer igen. Nu går det undan. Många bilder har det blivit idag och dom kan du se på hemsidan....fast några kommer här också :)



Ricki






Robert






Roger






Ricki med sin blivande matte & husse





För att ha något gott att bjuda på idag fixade jag till vitlöksmarinerad fläskfilé på fruktbädd. Var faktiskt riktigt gott :)


2 kommentarer:

  1. En toppen dag med så gott käk, massor med kattprat, mycket gosande med bebbar och en och annan slurk kaffe. Tack för idag Lotta och kram

    SvaraRadera
  2. Dom är för gudomliga!!! Kan bara gratulera Elisabeth, jag skulle bosätta mig hos Lotta o inte kunna skiljas från denna ljuvliga Ricki.
    Tackar för fiffigt mumsigt mattips, Lotta!!! /Kram

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck