Sidor

lördag 9 juni 2012

Ögoninflammation

När ögonen öppnas på dom små så brukar det inte dröja länge innan någon av dom får ett igenklibbat öga. Först var det ju Roger, häromdagen var det Robban och idag är det Ricki. Fast Ricki har lite mer än vad grabbarna har haft. Jag gör inte så speciellt mycket med det mer än att torka och rengöra. Och sedan så droppar jag i lite ögondroppar som rensar och då klibbar det inte ihop.

Med tanke på att jag har sagt att jag inte tror Luna har mjölk blev jag väldigt förvånad nu ikväll när jag kände att hon hade fått mjölkstockning på en av tuttarna. Och det är den tutten som Roger gillar och som han alltid vill ha. Inte undra på att han har skrikit så för han vill ju inte ha den....fast det är den han letar efter. Så nu har jag smörjt den och så får jag hoppas på att det är bättre fram till i morgon. Har ju matat bebisarna även idag. Och dom har fått lite mer idag än igår. Även om jag önskar att jag slapp det för att dom ska dia mer på Luna så måste jag. För nu skriker dom för att dom är hungriga :( Och det jobbiga när dom skriker så är att Luna blir orolig.

Annars har dagen varit lugn. Vi har haft besök av Anngert som har gosat lite med bebisarna. Och vi fick oss några goa skratt. Dom är ju så härliga nu när dom håller på att busa. Robban blir nog den som kommer först ut ut bolådan själv.  Känns lite som att han har blivit Bennys favorit. Men så är det ju också Robban som busar mest just nu. Så när Benny är där med sin hand och pillar på magen så har Robban huggit efter honom :) Ser så kul ut. Svansarna när dom leker är som små propeller :)

1 kommentar:

  1. Passar ju bra med lite inflammation när mamma har var i sitt öga efter den där jädra myran. Älskar propellersvansar....

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck