Sidor

torsdag 7 juni 2012

Hemma hos Magni

Idag så känner jag mig lite bättre vilket innebar att jag tog tillfället i akt att åka och hälsa på Mia och hennes katter. CH Tawalli's Julian McMahon eller Bullen som han kallas för har ju blivit pappa till han och Bellas kull. Första bebbarna från honom och dom är så otroligt fina så jag blir avis. Givetvis hade jag kameran med mig och tog en massa bilder, även några filmsnuttar.

Något som jag tyckte var riktigt roligt var att jag fick Mia så glad så hon fick tårar i ögonen. Jag "förvandlade" nämligen den röda hanen till en röd hona och lyckan är total för Mia. Och jag är så glad för hennes skull. Ska bli kul att följa denna lilla röda damen....som jag för övrigt väldigt gärna skulle vilja ha själv. Hon är alltså riktigt läcker. Förhoppningsvis byter hon inte kön nu. Men jag är säker iallafall på att det är en tjej. Här kommer lite bilder på dom...titta och njut!!!

Mamma Bella




Pappa Bullen




Magni´s Ambassador (hane)







Magni´s Avensis (hona)









Och så en filmsnutt också :)




1 kommentar:

  1. Inga fler trollkonster nu. Nu räcker det och alla är lyckliga och glada. Störtgillar Avensis som är så lik sin snygga pappa Bullen

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck