Sidor

torsdag 14 juni 2012

Snygga diskborstar

Under en längre tid så har jag varit på väg till Ullared för att handla lite på G-kås. Det har inte blivit av, mycket på grund av att jag inte mår så bra. Men idag åkte jag iväg iallafall. Inte för att jag mår bra idag,, för idag är ingen bra dag alls....men nu kände jag mig tvungen då det mesta av det jag brukar handla där håller på att ta slut på riktigt. Handlade det jag skulle och lite annat som jag inte skulle. Brukar oftast bli så när jag befinner mig där. Men dagens bästa köp är dom snygga diskborstarna.Är man kattgalen som jag är så är dom nästan, ja jo...dom ÄR ett måste. Nu fanns dom i 4 färger men jag behöver ju liksom inte överdriva. Så jag valde 2 färger, gult och blått. Givetvis var ajg tvungen att ringa till Anngert då hon liksom jag är lite småtokig i saker som har med katt att göra. Och jodå, hon ville ha och hon valde färgerna grön och rosa.Hittade även webbsidan där dom säljer dessa så jag har lånat riktiga bilder där. Tyvärr så fraktade dom inte till Sverige. Dessutom så kostade dom dubbelt så mycket än vad jag gav idag. Jag betalade 50:-/st. Man kan öppna underdelen och jag tror man kan fylla den. Men jag vet inte hur diskmedlet ska komma ut om man måste få fram ett hål. Men det spelar ingen roll för jag ska inte använda dom, dom ska bara vara som prydnad. Dessutom så var dom packade i snygga plåtburkar och på varje sida var det en katt i varje färg :)

Hörni!!!!
Jag mår inte bra. Det är bara att erkänna. Inatt var jag sekunder från att ringa till akuten. Jag har så ont. och smärtan ökar för varje dag. Idag så känner jag hur det skär för varje steg som jag har tagit. Och det är ungefär så som jag kände i mars förra året när jag blev inlagd. Jag vet inte hur länge jag orkar gå med det men jag tror inte att jag klarar av att vänta in tiden som jag fick nu den 10 juli. Så frågan är om jag ska åka in nu så jag hinner med utställningen i Trollhättan. För den ligger lite risigt till känner jag just nu.


Dessa ska Anngert ha.






Och själv har jag en gul och en blå





5 kommentarer:

  1. ååååå hade jag vetat detta så hade jag beställt ett par st... OM du far dit igen!? så skulle jag vilja ha en blå, grön och gul? snälla?


    ÅK IN NUUUUU!!!!
    DET KAN VARA ALLVARLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Anna och Micke skulle behöva en rosa tack

    SvaraRadera
  3. GÅ (ÅK) TILL DOKTORN ÖGONABÖJ!!! / Kram!!!
    PS. Hmmmmm en sån där GUL boste m burk .... står på min önskelista MUMS!

    SvaraRadera
  4. Glöm inte att ta hand om dig själv!!!!

    Många kramar

    SvaraRadera
  5. Åk in akut nu, så de inte blir värre, jag vet att det tar emot nått fruktansvärt att bege sig till urdryga akuten...men hellre de och bli bättre ;)...ja, suck diskborstarna var urhäftiga...önskar jag hade åkt till Ullared ja med :( // Kryakramar i massor!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck