Sidor

fredag 8 juni 2012

Matdags

ÄNTLIGEN säger jag bara. Äntligen har jag lyckats med att få i den lite ersättning. Nu på morgonen var det verkligen livat inne i bolådan. Dom slogs för glatta livet om tuttarna och Luna blev lite orolig. Så det blev till att koka upp vatten och fixa ersättningen. Givetvis fick jag inte i någon av dom av det :( Så jag tog helt enkelt lite blötmat och försökte med det. Dom måste ju alltså få i sig mat. Och se DET suttade dom i sig från mitt finger och snabbt gick det också. Men naturligtvis så kan jag ju inte ge dom för mycket av det. Dom är ju trots allt inte 3 veckor än. Men jag tog och blandade i lite av det i mjölkersättningen för att det liksom skulle få smaken och DÅ gick det mycket bättre. Men även om dom nu vill ha det så kan jag ju inte ge dom för mycket, tror det inte blir så bra i deras små magar. Efter 2 sprutor var, där en del hamnade utanför, fick dom lägga sig hos Luna igen. Och givetvis blev det bråk om tuttarna igen. Det är alltså Roger som hamnar utanför. Eller ja.....han ger upp i kampen och skriker istället. Då reser sig Luna och lägger sig på andra sidan. Gissa vem som är där först då? Jo så klart Roger. Tills dom andra 2 kommer till. Så idag kommer jag att ge dom mat flera gånger om dagen nu under förmiddagen. Sen blir det väl lite lugnt med det då vi ska åka till svärmor för att träffa "barn och barnbarn" som kommer från Uddevalla för att gå på Robins student. (släkt)

Jag har också ökat deras utrymme lite idag. även om det finns massor av plats i buren så tycker ju jag att dom får lite mer utrymme att lära sig på. Och det nya var väl kanske ingen hit direkt, men det brukar det ju inte vara. Det tog ett litet tag innan dom blev helt lugna. Trodde Luna skulle protestera men hon tog det hela med ro.

Lite bilder idag också och en filmsnutt. Och jag lovar. Det är så svårt att välja bilder. Men jag sätter hellre ut för många så att man kan se hur dom ser ut än att kanske bara välja en som ser bra ut. Oavsett vad andra tycker!!

Ricki







Robban









Roger







1 kommentar:

  1. Å suck. Rcki "Nyfiken". De kan ju "nästan" gå och Roger är en fena på att klättra. Så söta

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck