Sidor

söndag 3 juni 2012

Tittut :)

Nu har alltså även Ricki och Robban öppnat sina ögon. Inte jättemycket men dom är ÖPPNA! Har aldrig haft någon kattunge tidigare som har öppnat så sent som dag 12, det har varit på dagarna 6-7-8. När det gäller Rogers vikt så har han ökat bra sedan jag skrev om det sist. Redan dagen efter så gick han upp med hela 22g och det var det mesta av någon av dom sedan dom föddes. Fast vad dom väger håller jag inne med till på tisdag. Något måste ni ju ha att se framemot (eller hur Lisa) Jag har även lyckats med att hålla Roger utan att han ska gallskrika. Och när jag sätter mig hos dom så kryper dom fram mot mig :) Total lycka.

Idag har jag varit ute en hel del. Planterade det som jag köpte igår och har även satt påskliljorna i backen. Dom har ju blommat över nu och förhoppningsvis så blommar dom igen till våren i dungen bakom altanen. Jag kommer att ta ut lökarna som är där bakom i rabatten vid altanen. Det är ju bara så tråkigt nu när dom har slutat blomma. Och så ska man vänta tills bladen har torkat ut helt om man vill få dom till att blomma igen. Nä, dom ska planteras på friland också, och när altanen är klar med ombyggnaden ska jag plantera dit lite fina rosor. Jag har tagit bort staketet som vi hade och tvättat av det. Ska måla det vitt och sedan ska det upp på det nya som Benny har byggt. Skulle ju kännas mindre roligt om man drar ut stolen och trillar i backen för att golvet tar slut.


Ricki






Robban







Roger







Dom är så söta när dom ligger så tätt och sover




2 kommentarer:

  1. Jo jag vet att man ska ha något att se fram mot men men men. Åh du vet ju hur svårt det är. Tiden går ju så långsamt.

    SvaraRadera
  2. Åhh vilka små sötnosar!!! Underbara små liv!! /Kramiz

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck