Sidor

tisdag 28 mars 2017

Ziras bebisar 2 veckor

Innan jag fortsätter så kan jag berätta att igår kväll blev även Sophia tingad.
Alltså, jag fattar inte att dom redan är 2 veckor. Känns som att dom föddes igår. Och ändå känns det som att jag har haft dom jättelänge. Dom har blivit så stora. Stapplar runt i bolådan hela tiden. Fortfarande är dom ostadiga men det blir bättre och bättre för varje dag. Tänkte utöka idag men dom får ha denna bolådan en stund till....så dom inte går vilse.

Igår när jag kände i munnen på dom efter tänder så kunde jag inte känna något. Men nu på morgonen så hade alla fått fram dom lite. Trodde nästan Sophia skulle vara sist som i allt annat....men här följer hon "schemat" Alla är fortfarande väldigt glada i att hänga i baren. Men efter maten så är det inte att dom slocknar med en gång, först ska dom leka lite. Dom är jättenyfikna när jag sitter hos dom och vill gärna ut över kanten. Men än så länge har dom inte lyckats trots att kanten inte är så hög. Vi har 1....nä, 2 tröttmössor och det är Eros och Corinne. Dom sover mest. Sophia är den som är mest aktiv, tycker det är full fart i henne hela tiden. Camio är typ lagom, äter, leker och sover. Och Camio är den som är lugnast av dom...iallafall idag. Den som är absolut mest nyfiken är faktiskt Athena. Hon tittar på mig hela tiden med stora ögon och undrar vad jag gör.

Deras vikter får mig att tappa hakan lite. Jag är så otroligt nöjd. Dagens vikter och veckans viktuppgång är
Camio 310g +90g
Eros 337g +91g
Athena 317g +89g
Corinne 320g +96g
Sophia 329g +90g

(för skojs skull, Ziras förra kull vägde vid 2 veckor)
Pan 277g +80g
Pandora 284g +85g
Bianca 273g +66g
Cordelia 289g +81g
Linus 318g +102g
Callisto 316g +89g

Jag känner inte behov att behöva ta massor av bilder och lägga ut idag...så som jag brukar. Har ju massor av bilder nästan varje dag och som sagt, alla blivande familjerna i denna kullen har FB och jag sänder live mer eller mindre varje dag.

Camio












Eros











Athena








Corinne
På den första bilden av henne så ligger hon faktiskt och sover.










Sophia











1 kommentar:

  1. Alltså hur söta får man bli??? Eros och Sophia är ju favoriter oM man nu kan välja.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck