Sidor

tisdag 7 mars 2017

Lite långsamt

Nu tycker jag att dagarna går lite långsamt. Idag är dag 59 för Zira och just dessa dagar brukar jag bli lite extra nojjig. Är mer eller mindre alltid rädd att bebisarna kommer för tidigt. Nästa tisdag hoppas jag dom kommer. Men om hon får för sig att få tidigare så får hon allt knipa tills på lördag iallafall, då är "alla" bebisarna över 60 dagar. Igår kväll och även idag under dagen har hon haft ett par förvärkar, magen blir lite hårdare. Men det är ju sådant som hör till. Jag behöver inte längre ha handen på magen för att känna bebisarna röra sig. Nu går det att se hur magen rör på sig.

Idag har jag fixat med det absolut sista inför hennes förlossning. Jag har ju det rätt så kallt på golvet nu så jag har lagt ut en bäddmadrass. Då vet jag att inte kylan går upp i bolådan. Blir också bra för mig då jag ligger hos henne nätterna innan och när det är dags sitter jag ju där hela tiden. Brukar få jätteont i knäna och svårt att resa mig. Men denna gången så blir det mjukare underlag. Zira är i bolådan flera gånger varje dag sedan jag lade dit bolådan. Av och till ligger även Tussen där. Och ligger Zira i den så brukar han ligga 1 meter ifrån. När hon blir varm förflyttar hon sig till bädden bredvid. När jag tog fram alla filtar, handdukar och annat så fick jag pirr i magen, ska bli så spännande att se vad hon får.


Dessa bilderna tog jag igår







Och dessa tidigare under förmiddagen idag







Dessa för en liten stund sen








Jaja, jag vet att jag är tokig. Men jag har köpt en badbalja till Tussen. Så snart det är lugnt med bebisarna ska jag bada honom. Och då jag inte har hjälp får jag göra det själv. Får väl se hur det går. Zira inspekterade och godkände. (älskar färgen)






Här ska vi alltså befinna oss DoDay. Ser ju inte så inbjudande ut kanske men det är inte direkt meningen heller. Det ska vara bekvämt. För sen så kommer det att fyllas på med leksaker till bebisarna allt eftersom dom växer och rör på sig.




För som ni kan se.....allting väntar på dom.







Vill bara visa att trots att jag bantar så äter jag gott som vanligt. Här hade jag gjort lite gott, Skagen toast. Och nä, jag åt inte alla själv. Hade inte ens orkat!!!




1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck