Sidor

söndag 19 mars 2017

I Love My Life


Det finns ingenting, absolut ingenting som är bättre än att ha bebisar hemma. Man kan verkligen tro på riktigt att jag inte har något annat liv än att hålla på med mina katter, och som nu, ha huvudet i bolådan hela tiden...även när dom sover. Men jag kan inte låta bli, jag måste passa på att njuta så mycket som jag bara kan. Och igår var första gången på 1 vecka som jag var hemifrån. Ja, jag är så löjlig, men det bjuder jag på. Jag vill ha stenkoll på mina bebisar, har alltid haft det och kommer alltid att ha det. Men bara så ni vet, jag har ett liv som inte har med katter att göra, även om dom finns med hela tiden. För min egna del så tar bebisarna mycket tid, speciellt dom första veckorna när det, enligt mig, är så viktigt att dom får närkontakt. Dom är idag bara 5 dagar. Båda grabbarna har kommit fram till kanten när dom känner att jag är där. Och snart kommer även tjejerna. Varje kväll nu så har jag var och en i min famn och gosar med dom, dom får egentid med mig. Och dom ligger där och vrider på sig så där skönt, sträcker på sig och jäspar. Inga pip om att dom vill ner. 

I går så hade Camio tappat sin navelsträng. Nu på morgonen är det bara Sophia som har sin kvar. Min lilla hamster. Hon är så runt och god. 
-Jag vill ha en stor och kraftig hona....Det var Helenes önskan. Och om jag inte har helt fel så kommer det nog att bli så. Just idag leder hon när det gäller vikt.  Jag misstänkte att ni kanske tycker att Athena och Corinne ser så mycket mindre ut. Men dom är som sagt långhår och pälsen är mer bakåtslickad. När man ser dom liver så ser man det inte så. Idag blir det en liten filmsnutt också, inte bara bilder. Allt är taget nu på morgonen.
Vikterna idag är
Camio 189g +18g
Eros 194g +20g
Athena 176g +11g
Corinne 180g +25g
Sophia 200g +30g


Camio


Eros


Athena


Corinne


Sophia


Angående filmsnutten så var där musik från radion och det finns ju massor med regler om det på You Tube. Längesedan jag filmade inomhus och tänkte inte alls på att radion var på. Jag vile inte ta bort filmen utan ersatte ljudet bara med något som dom rekommenderade. Ifall ni undrar 

1 kommentar:

  1. Din videosnutt går inte att se här.
    Följande felmeddelande visas:
    "Denna video visar innehåll från Believe Music, som har blockerat det i ditt land av upphovsrättsliga skäl."

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck