Sidor

torsdag 9 mars 2017

Zira dag 61 (2:an)

Äntligen har hon gått över dag 60 och även om det inte är så mycket så känner jag mig lite lugnare. Hon kuttrar ikapp med Tussen, pratar hemligheter och jag är ju så klart nyfiken över vad. Dom är värre än 2 kattkärringar som kommer igång att prata katt...Jag lovar. Precis som vanligt så väger jag nu varje dag från och med dag 60 (jodå, vägde igår också) Fast vet ni vad? Idag tycker jag inte alls hon har så där jättestor mage. Men jag tror mig veta orsaken, den har börjat sjunka ner nu.

Jag gissar fortfarande fram och tillbaka på hur många bebisar hon kan ha i magen. Igår kväll hälsade en av dom små på mig riktigt bra, hade typ hela tassen inne i min hand. Häftigt. Jag tror ju fortfarande på 6 bebisar, även om hennes viktuppgång är lite mer än förra gången. Det rör sig om ynkliga 103g, men det kan ju vara så att dom extra grammen är 1 till. Så ett nytt men....Hon är jämn på sidorna (tycker alltså jag) så det borde vara jämt antal bebisar. Just detta med att gissa och undra hör till när det gäller mig, tycker att det är så otroligt spännande.Hur som helst, idag väger hon 5615g, sen i lördags har hon gått upp med 181g. Och idag har hon sammanlagt gått upp med 1530g. Hon känns väldigt tung när jag lyfter henne.

Något som jag har reflekterat över och som jag tycker är rätt så kul. Förra gången Zira var inne på dag 61 så var det 9 juli-16.
Jag gissade då på att hon skulle få den 14 juli vilket hon också fick. Fast om det hade tagit sig redan första parningsdagen så hade dom ju kommit den 13:de, vilket jag hade i tankarna. Idag är det också den 9:de, fast mars. Jag räknar att dom kommer den 14:de mars, fast jag kommer även denna gången vara beredd den 13:de, ifall det tog sig första parningsdagen.

Här kommer dagens bilder

















Förresten. Kolla här. Detta är Suzie. På dag 61 hade hon gått upp med 1025g. Och vet ni vad. det kom bara 1 bebis. Så det är  lurigt. Här trodde jag ju att det iallafall kunde bli 4 bebisar.





1 kommentar:

  1. Ja visst är det skönt när man kommit över 60 ... hmmm .. Riktigt präktig mage! Det är måååånga bäbisar därinne!!! Så spännande. Lycka till!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck