Sidor

fredag 24 mars 2017

Stackars Eros

-Ha, där fick du brorsan, jag fick upp ögonen före dig! Eros verkade vara lite mallig, iallafall när det hade gått ett par timmar.
-Och? Vill du jag ska gratta dig nu? Camio var inte det minsta imponerad.
-Du fick ju hjälp så det räknas inte....men visst....grattis!!

Det spelar absolut ingen roll om jag är som än hök över bolådan. Vissa saker kan man inte styra över hur gärna man än vill. Händer det så händer det liksom. Sent igår eftermiddag så hade Athena besök av sin blivande matte. Och vi satt båda och tittade på bebisarna som busade...typ... Om detta hände för att någon annan av bebisarna kom åt honom, eller om det var han själv vet jag inte. Jag vet bara att jag såg att något hände. För plötsligt så körde Eros huvudet ner i filten och försökte tvätta sig med framtassarna. Jag tog upp honom och då såg jag att hans högra öga var öppet. I famnen blev han också väldigt orolig och ryckte bakåt flera gånger och försökte ta vid ögat med tassen. Jag förstod att det gjorde ont. Så jag tog honom i en filt, mest för att kunna ha tassarna inlindade. Och så hade jag honom hos mig, klappade på honom som man klappar en liten bebis och han blev lugn ganska så snabbt. Zira hade kommit till dom nu så jag lade ner honom hos henne. Sa även till Emma att när det vankas mat så glömmer han nog allt...och det gjorde han. Kollade senare på honom men kunde inte se att ögat var skadat på något sett.

När jag kollade i morse så såg det ögat helt normalt ut, det rinner inte ens från det. Och nu tittade han på mig med båda ögonen. Camio ville inte vara sämst utan vände huvudet mot mig....och även han tittade på mig. Men vad hände med tjejerna. Alltså, jag har ju sett att dom har öppnat. Och när jag tittar ner i bolådan så ser det ut som att även dom tittar på mig. Men så fort jag lyfter för att fota så kniper dom...man ser inte ens öppningen i ögonvrån. Men men....det kommer väl.


Camio





Eros





Athena





Corinne





Sophia



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck