Sidor

torsdag 23 mars 2017

Bildbomb

Jag önskar att jag kunde ha det så här hela tiden. Små gosiga magar att sniffa och pussa på. Små små tassar som tar mitt pekfinger. Små underbart söta bebisar som ligger och vrider sig i min handflata när det er deras egentid. Dom ligger där och sträcker på sig och gäspar emellanåt. Det gör inget att dom blir sisådär mellan 4-6 veckor. Den tiden är absolut den bästa. När dom lär sig allt nytt, börjar leka med sina leksaker, klättra och busa omkring. Jag kan redan nu se tendenser till att dom vill bitas. (nä, dom har inga tänder än) Och dom ligger där i bolådan på rygg och gör sig så charmiga så man blir bara så blöt i ögat. Av lycka naturligtvis!! 

Att dom skulle få en sådan underbar pappa i Tussen är så mycket bonus. Han är nu oftast med när jag väger dom. Och då ska ha tvätta dom. Jag menar, hur gulligt är inte det? Och så kuttrar han till Zira som ligger i bolådan och kuttrar tillbaka. Det är heller inga bebisar som fräser åt honom när han kommer, tänker då på hans lukt. Men jag tror att dom redan är vana vid den för han har ju varit med från början och nosat på dom och tvättat. Och min lukt är dom redan vana vid. När jag sätter mig hos dom och dom är vakna så kommer dom till kanten. Zira hon bryr sig inte det minsta att jag plockar med dom, inte heller bryr hon sig om det kommer främmande. Men jag gissar på att det beror på att hon är så trygg i sig själv.

Jag tog en hel del bilder i morse. Sorry Helene....vi har en liten lortgris i Sophia. Efter att jag tog bilderna och lade in dom i datorn såg jag att hon hade smuts i nästan. Så.....ut med minneskortet, fram med en fuktig bomullstuss och torka av henne. Fast bilderna med smutset kommer med iallafall. Och nu har även hon tappat navelsträngen.


Dessa bilder tog jag igår när Tussen var i bolådan. Zira klappar honom med framtassen, så gulligt





Dessa tog jag i morse efter vägningen. (alla går upp fint)

Inte mycket kvar så öppnar Camio ögonen. Trodde han skulle vara före Eros.





Men om ni tittar noga så ser  ni att Eros ena öga har börjat öppna sig





Syns tydligt på denna bilden





Pappa Tussen övervakar att vägningen går rätt till. Och så tvättar han lite. Här är det Athena




Sötnosen Athena






Detta är Corinne. Alltså, dom är så lika. När jag tar bilder på dom så här på ansiktet så måste jag ha en "golvbild" så jag vet när det är nästa av dom. När dom ligger ner ser jag skillnaden på deras rygg.








Sophia, smuts i näsan men söt ändå







Zira trivs med sitt nya boende och kan ligga hur utbrett hon vill...som synes







En ren Sophia. 








Athena ligger och myser. Nu blir bilderna lite suddiga för dom rör på sig :)




Corinne




Athena igen







Sophia i bustagen. Alltså, man tror inte dom kan när d om är så små





Sorry, men jag vet faktiskt inte vem av dom är. Men jag tror det är Corinne för hon gick runt i lådan så mycket. Men alltså inte säker.






Camio vaknar till








Eros rullar runt lite







Eros ska bita syrran



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck