Sidor

onsdag 22 mars 2017

Jag ser dig!!

Som jag skrev igår när det gäller det där med att ögonen öppnas och att det kan vända från den ena dagen till den andra så behövdes det inte ens ett dygn. Sent igår eftermiddag, vid 18-tiden såg jag det. Första bebisen hade öppnat ett av sina ögon. Vid 15-tiden när jag var och pillade på dom så var alltså fortfarande inga öppna. Och det var ingen annan än Corrine som blev vinnaren. Nu på morgonen så hade även Athena och Sophia öppnat lite. Och jag kan se att det snart är dax för grabbarna. Men att försöka ta bilder  när dom har öppnat sina små funkar inte så bra just idag. För att få till bra bilder måste jag ha bra ljus och det gillas inte just nu...så kisar gör dom.

För en stund sedan fick dom också större boende. Nu får alla plats och Zira kan sträcka ut sig ordentligt. Dom fick med sig den rosa filten precis nu, vill att dom ska  känna igen lukten. I vanliga fall brukar jag behöva byta varje dag. Men Zira sköter om dom så bra så det finns inga kissfläckar eller andra fläckar heller och det luktar inte från lådan.


Så här trångt hade dom det. Och som ni ser har dom ju växt och med Zira i lådan blir det trångt




Mer utrymme och luftigare. Och Zira protesterade inte




Gjorde även en öppning för mig själv som kan ha när jag filmar och fotar





Corinne. Alltså, jag är jätteledsen att det inte syns. Men hon, och dom andra får vänja sig lite vid ljuset först










Athena







Sophia


















Igår var jag så otroligt rastlös. Att städa kände jag inte alls för, och det behövs för den delen inte. Ville vara ute på altanen och fixa lite...men nä, fanns ingen inspiration för det. Så jag lagade mat. Jag fixade till lite matlådor. Jag tror aldrig att jag har kommit fram till att få så billiga luncher/middagar tidigare som nu när jag bantar. På en hel ring med falukorv, på 1,3 kg och en kostnad av 73 kronor fick jag sammanlagt ut 15 middagar. Jag fick ihop 8 lådor med makaronilåda där jag har bönpasta istället för vanlig. Och så blev det 7 lådor med falukorv i ugn. Den med falukorv i ugn är inte bara falukorv, där finns även lök, vitlök, tomater och potatis runt om. Och så otroligt gott båda dessa rätter. Räknade för skojs skull ut vad varje middag kostar och fick till att i genomsnitt blir det cirka 25:- för det i ugnen och 20:- för makaronilådan. Så för 335:- fick jag alltså 15 middagar. Det är ju också så att jag i vanliga fall brukar slänga mat som blir över, ska jag frysa ner så ska det bli mycket över. Men nu när jag räknar allt så blir det inte det minsta lilla kvar att slänga. Maten lagar jag ju inte bara till mig själv, delar det ju med mamma då hon äter detsamma som jag och också bantar. Men ändå. Jag har idag även nått  mitt 5:te delmål vilket var att gå ner 16kg. Vägningen imorse visade att jag har gått ner 16.1kg

2 kommentarer:

  1. Prova ärtpastan den är ännu godare.

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är! ❤ Klarat 1 kg den första veckan. Bättre än väntat, har ju inte rört på mig något...

    Bäbisarna är ju bara så söta! ❤

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck