Sidor

tisdag 21 mars 2017

Ziras bebisar 1 vecka

Tänk vad fort tiden går.  Dom är redan 1 vecka och det har hänt så mycket under denna veckan med dom. För varje dag som går kan jag se lite av hur deras personligheter är. Men hur dom är just nu kan ändras om ett par veckor. Allting kommer fram mer och mer när dom har öppnat sina ögon. Jag brukar tycka att dom piper ganska så mycket innan ögonen öppnas, men dessa är väldigt lugna....Förutom Eros då som är som en visp i bolådan, han fläktar runt och tar jag honom så piper han. Undrar väl vad det är för stolle som kommer. Men det skrev jag även när dom låg i magen att dom var väldigt lugna. Och jodå, Eros är lugn också....så länge han får vara ifred i baren. Och jag blir alltid lika förvånad. Dom diar Zira för att släppa taget, en efter en för att dom är mätta och ska sova. Zira går iväg. Men kommer hon tillbaka inom 5 minuter så piper alla och håller på att svälta ihjäl, dom har ju liksom inte fått någon mat på flera timmar.  Hur som helst så är Eros och Sophia matvraken i detta gängen. Corinne och Camio sover för det mesta. Athena, ja, hon finner sig i allt. Allt som allt så är Athena och Corinne dom som är lugnast i lådan.

Jag trodde ju att dom skulle ha öppnat ögonen tills idag. Men noop, dom vill nog inte se mig än. Men det är ju också något som kan vända bara tills imorgon. Ska bli kul att se vem av dom som blir först. Och nä.....Sophia har sin navelsträng kvar än idag. Dagens vikter kommer här och denna gången så är viktökningen räknad för hela veckan. Blir så i fortsättningen också. Skriver bara ner deras vikter i bloggen när dom fyller vecka. För den som önskar kolla förra kullen när dom var 1 vecka och vad dom vägde, klicka HÄR.
Camio 216g +103g
Eros 234g +119g
Athena 219g +103g
Corinne 208g +99g
Sophia 227g +107g

Idag börjar jag med bild på Zimba (Tawalli's Moonight Of Pan) Samma dag som bebisarna föddes så blev han och syskonen 8 månader. Och han väger in nu på 5kg. (halvbror med dom här bebisarna alltså, samma mamma) På översta bilden är han alltså 1 vecka och vägde 197g. Bilden under taget när han blev 8 månader och vägde 5kg. Måste ju bara skriva något som jag tycker är kul. Mamma Zira är ju född den 14 april, hon fick sin första kull den 14 juli och nu denna kullen den 14 mars. Inte nog med det. Ziras kullsyster Kiara fick sin första kull den 14 augusti.







Så här såg det ut för 1 vecka sedan





Och så här ser det ut idag. Dax att byta ut bolådan till något större







Camio











Eros











Athena














Corinne











Sophia










1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck