Sidor

torsdag 25 augusti 2016

Miranda söker egen familj

Då gör jag ett nytt inlägg om Miranda med nya och fler bilder så man ser lite mer av hur hon ser ut. Ni ska veta att det här är inte lätt. Även om jag har tagit beslutet och det känns som att det är det bästa beslutet med att lägga ner mitt katteri så är det så otroligt  jobbigt. Så jag är lite ledsen i ögat över det, som ni vet så är ju katter mitt liv. Men när jag inte orkar ge all den tid till dom som jag vill, ja då ska jag helt enkelt inte hålla på. Jag lär ju inte bli bättre och absolut inte yngre.

I stamtavlan heter hon BeWa's Moonlight Of Miranda och hon är född 2016-05-30. Hennes färg är lilasköldpadd vit harlekin, hon är alltså höggradigt vit. Hennes mamma är import från Danmark, hon har en mormor från Ukraina och morfar från Lettland. Det var dessa nya linjer och nytt blod jag ville tillföra mitt katteri. För den som vill kolla närmare på stamtavlan finns den att se HÄR. Så klart skulle jag bli jätteglad om hon kom till en uppfödare och kanske komma ut på en och annan utställning, men det är inget krav.

Hon fyllde 12 veckor i måndags (22/8-16) och så som dom flesta brittungar i denna åldern är hon urväxt. Hon är vaccinerad 2 gånger, chippad och veterinärsbesiktigad, hennes stamtavla finns nu i Sverak (reggad först i WCF) Vid flytt efter den 26/8 blir det en ny vet.besiktning innan flytten. Hon är även dolda felförsäkrad. Utöver det är hon en trygg och social tjej som gärna vill vara med, spinner så fort man tar på henne. Har inget emot att bli lyft och sover gärna nära inpå.
Då detta med att sälja henne inte var aktuellt förrän nu är hon anmäld på utställning, både till Norrköping 8/10 och Kvänum 15/10 För mer info maila tawallisbritter@hotmail.com eller ring 0371-36105.


























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck