Sidor

söndag 21 augusti 2016

Fullt upp!

Det har varit en  hel del sedan i torsdags och jag hinner vare sig med det ena eller det andra, iallafall hinner jag inte det jag vill. Och får jag tid över så orkar jag inte utan lägger mig och vilar. I fredags vid 08-tiden var veterinären här och Millas bebisar fick sin andra vaccination, dom blev chippade och besiktigade. Allting var ok med dom, är ju alltid lite nervöst. Den jag trodde skulle vara lugnast var den som protesterade mest, nämligen Ophelia. Men som sagt, allting gick bra.

Vid 7.30-tiden kom Nickolina med Elwin och Nemo. Jag hade erbjudit mig att vara barnvakt  och fick lite egentid med barnen. Och jag njöt av varje sekund ska ni veta. När veterinären var klar käkade vi frukost och sedan gick vi  ut i skogen och plockade blåbär. Nemo stoppade direkt i munnen medans Elwin kanske fick ihop 20 som han åt upp när vi kom tillbaka till cykeln och barnvagnen. Snäll som han är delade han med Nemo. Sen tog vi en runda till lekplatsen för att busa av oss. Kameran var med hela tiden så jag fick en hel del fina bilder. Elwin som gillar att fota trots att han bara är 3½ år fick låna min gamla kamera. Han tog inte så många bilder, han var ju fullt upptagen med annat. Han fick ett par bilder som var kanonbra, en på Callisto och en på svampen som han trampade sönder. När vi kom hem var dom båda helt slut. Nemo fick sova middag medan jag och Elwin tittade en stund på tecknat. Sen gick vi upp och lagade mat. Elwin älskar ju att få hjälpa till och är väldigt koncentrerad när han gör något. Strax  innan Nemo vaknade fick jag besök. Så fredagen vet jag inte riktigt vart den tog vägen.

Igår var det besök här igen. På förmiddagen kom en familj och tittade på Pandora så nu är hon också tingad. På eftermiddagen kom en familj och tittade på Callisto. Men det blev lite jobbigt för dom för dom gillade ju Linus också. Dom ska ha en av dom men skulle då tänka och bestämma sig för vilken av dom tills idag. Så jag återkommer om vem
UPPDATERING!!!! Dom ska ha Linus så nu är det bara Pan & Callisto som söker egna familjer att få flytta till



Så här trötta var Pandora och Callisto efter förmiddagsbesöket 





På eftermiddagen slocknade dom lite hur som helst




Skön stil han har Callisto




Pandora




Bianca





Här är han, Elwin





Denna bilden tog han på Callisto





Och så svampen






Bland blåbärsris






Mumsigt





Lekplatsen





Duktig hjälpreda







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck