Sidor

måndag 15 augusti 2016

Kiaras bebisar födda

Igår den 14 augusti blev Zira moster och mina 6 små rödisar här hemma fick sina första kusiner. Och vet ni vad? Det blev 5 bebisar, 3 av dom är röda och 2 är créme, eventuellt kan en vara rödsmoke. Deras pappa är röd precis som mina bebisars pappa är. Kiara är ju rödsmoke. Så med detta inlägget vill jag gratta Kiara till hennes bebisar och även grattis till hennes matte Héléne. När Miranda flyttar hit så har hon ju 6 rödisar att leka med. Det blir nästan samma med Atlas, han kommer att få 5 små att leka med. Om några veckor då.
Givetvis kommer jag med lite rolig data, kan ju inte låta bli. Kiara och Zira är ju födda 14 april 2015. Ziras bebisar föddes 14 juli då Frankrike har sin nationaldag. Kiaras bebisar föddes alltså igår den 14 augusti. Då hade Pakistan sin nationaldag.  Så dom är alla födda den 14:de . Hur coolt är inte det? Likaså väntade jag ju på att Zira skulle få den 13 och det var Kiara också räknad på. Så syrrorna håller jämna steg. Kiara hade också är kanonlätt förlossning, gick till och med fortare än för Zira.

Bor ni i trakterna runt Strängnäs och vill ha en röd hona eller hane ska ni söka upp Pärlugglan's Britter. Dessa bilder har jag snott från Héléne.








Och så här ser det ut när dom är 1 månad äldre. Tog bilderna igår. Så njut så länge du kan av lugnet Héléne :)




3 kommentarer:

  1. Men ååå gud så söta de är, Helene, och vilken timing när det gäller datum.

    SvaraRadera
  2. Åja, jag vill nog att de blir sådär 5 veckor och sedan stannar... Det är bästa åldern, klart sötast då!

    SvaraRadera
  3. Och jag gillade att alla har samma datum, måste bringa tur! De är så söta, somliga med lite mer humör har jag redan märkt. 😜

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck