Sidor

lördag 6 augusti 2016

Lillan & Phoebe

Igår var jag hemma hos Josefine och Marcus. Både för att ta en fika och tjata lite och så klart för att titta till Lillan och Phoebe. Och båda mår så bra så jag nästan blir avis. Lillan som tidigare inte har sovit i sängen sover jämte Josse hela nätterna. Hon äter otroligt bra och har passerat 4-kilosträcket med råge. Och hon har blivit otroligt social. Det sociala fick nog en liten skjuts av att hon kastrerades. Funderade nästan på att ta med henne till utställningen i Vårgårda som kastrat, men nej. Jag har lovat henne slippa det då hon på sin sista utställning inte alls var glad.

Phoebe är urvuxen som man är vid denna åldern, öronen är helt åt skogen. Dessutom ser huvudet litet ut mot kroppen. Och jag har skrivit det så många gånger tidigare, hon drar upp öronen jättemycket när kameran kommer fram, varje gång tror hon att där finns en vippa med. Busig till tusen. Fick lite bilder och som vanligt är Lillan svår att fota.



Dom här första bilderna stämmer inte med Lillans färg. Blixten är av och hennes chokladfärg ser kall ut. Dessutom ser Lillan ALLTID arg ut...men det är hon inte.





Här är det med blixt och så här ser hennes färg ut i verkligheten. Men hon blundar ju hela tiden









Fotomodellen Phoebe, Hon gillar att fotas



















1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck