Sidor

söndag 13 augusti 2017

Ziras bebisar 3 veckor

Nu börjar det hända både det ena och det andra i bolådan. Dom är vakna under längre stunder på dagarna. Och nu så har dom börjat leka och busa med varandra, att bitas är också roligt. Dom är väldigt framåt och har utvecklats år rätt håll. Dom har börjat klättra mer och mer uppför soffan och upp på sina klösar. Speciellt den lilla gillar dom vilket passade mig idag när jag fotade dom.

Jag stödmatar dom fortfarande, minst 3 gånger om dagen och ibland mer, beroende på ifall d om piper för att dom är hungriga. Dom ligger vid Zira och diar men det blir alltid bråk om tuttarna och då tröttnar Zira och sticker. När jag hör att dom vaknar till för att få mat så är jag där med flaskan, oftast är det Joshua och Rebekah som jag matar. Dom har sin favorittutte som dom ligger vid, men just dom tuttarna är nog ganska så tomma. För när jag ger dom flaskan är dom jättehungriga. Alla vill ha ur flaskan, till och med Nicko har gett upp och tar tag i nappen, ytterst lite, men ändå. Rebekah och Joshua är också några riktiga slabbisar, lika mycket ersättning som hamnar i deras magar lika mycket hamnar utanför.

Dagens vikter är jättebra, mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på. Men det skulle väl vara sjutton om det inte var så med tanke på att jag matar dom så mycket. Marcellus ligger till och med lite över. Joshua och Rebekah ligger fortfarande en bra bit under men dom går ju upp rätt så bra iallafall. Alla går nu i lådan också. Men det händer fortfarande olyckor i bolådan, men det beror på att Zira tvättar dom och tar inte allt. Men inte varje dag, så jag behöver inte byta där varje dag.  Dagens vikter och veckans viktuppgång är 

Niklaus 401g +112g (tingad)
Hayley 412g +118g (till salu)
Elijah 412g +137g (till salu)
Marcellus 424g +122g (till salu)
Joshua 312g +86g (till salu) 
Rebekah 283g +80g (till salu)

Jag har så klart tagit en massa bilder på dom. Men sätter inte ut alla, det får räcka med 5 bilder på var och en av dom och så lite där dom leker


NiklausHayley 
Elijah 
Marcellus 
Joshua 
Rebekah 

Mina busiga duktiga bebisar
1 kommentar:

  1. Så underbart att allt känns så bra nu efter dina mardrömsveckor. Så stark o duktig du varit genom detta. Och så otroligt fina o underbara kattbäbisar du har, för att inte tala om mamma Zira o Tussen! Vilken familj du har!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck