Sidor

måndag 28 augusti 2017

Joshua och Rebekah

När det gäller dessa 2 bebisar så är båda riktiga små lortgrisar. Joshua äter med hela ansiktet och Rebekah lägger sig mer eller mindre i maten när hon äter och har i stort sett mat på magen hela tiden. Jag vet att båda kommer att äta mer normalt sen, men som det är nu så får jag ju tvätta doom hela tiden. Igår när Joshua lapade mjölk så skvätte det upp på hans huvud så han var alldeles prickig och hakan såg ut som att han hade getskägg. Fick inga vidare bilder på Joshua igår, han är ju helt omöjlig att fota så jag gjorde ett nytt försök nu på morgonen. Bara han och jag ute på altanen och jag fotade honom innan han hann blev skitig av maten igen. Rebekah behöver jag inte tvätta så mycket när det gäller magen, mamma Zira sköter det bra själv. Men även hon är nybadad nu på morgonen bara för att jag ville få fina bilder.

Båda har tidigare varit dom som har varit mest pipiga. Ville ha mat hela tiden. Nu när dom har börjat äta så hör jag knappt Joshua mer än när jag precis håller på att servera. Med Rebekah är det annorlunda. Hon piper inte för att hon är hungrig, hon piper för att jag ska ta upp henne. Jag borde ha en ficka på mitt linne med plats för henne. Hon är snabb som en vessla och ja, hon är ju fortfarande liten så man ser henne knappt när hon susar förbi. I vikten är hon fortfarande som en bebis på cirka 3½ vecka. Joshua likadant. Dom kommer ifatt det sen men jag är inte alls säker på att dom kommer att göra det medan dom bor hos mig dessa 12 veckor.

Hur som helst så är dom otroligt söta båda två. Rebekah är en prinsessa, alltså hon är näpen. Nu när hon börjar komma upp i vikt lite så ser man mer av hur hennes look kommer att se ut. Och som med som andra är jag riktigt nöjd. Joshua är läcker med sin crémefärg, hans päls verkar bli tjockare än vad den är på Marcellus. Joshua är så van vid vatten och fön nu så han spinner när jag håller på med honom.

Just idag så blir det bara Joshua och Rebekah som bloggen handlar om. Får ta lite i taget. (finns ju fler som söker egna hem) Men då jag ska skicka in en annons på var och en av dom ville jag ha lite bilder på just dom 2 idag. Och idag fick jag en hel del fina bilder på båda. Fast mindre på Rebekah för det var annat som lockade henne och bilderna blev suddiga.

Både Joshua och Rebekah söker egna familjer som vill ge dom ett hem med mycket kärlek. Bli bortskämda har doom inget emot. Båda är otroligt sociala och ska vara med överallt. Mycket hanterade av mig då dom har varit handmatade och gillar att vara uppe i famnen. Givetvis är dom som kattungar i den åldern (5 veckor) ska vara, busiga, framåt och fulla med spring i benen.


Joshua
Crémetabby hane










































Rebekah
Blåsköldpadd silver spotted hona






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck