Sidor

tisdag 15 augusti 2017

Sötaste lilla Rebekah

Alltså, denna lilla Rebekah! Jag går och nynnar på låten "tuff brud i lyxförpackning" varje gång jag ser henne,, alltså det blir många gånger om dagen. Och nu är jag, efter 2 dagar så trött på den låten men får den inte ur skallen. Rebekah är verkligen en tupp brud i lyxförpackning. Hon är minst av dom alla, men den som ger mest ljud ifrån sig. Hon är den som knatar framåt i rasande fart, faktiskt springer så hon mer eller mindre står med huvudet i backen. Hon klättrar uppför soffan och där lägger hon sig att sova
-Bästa stället matte, här får jag ju vara ifred.
Och även om jag sätter ner henne på golvet så vänder hon bara på sig, koncentrerar sig på soffan och vips är hon är uppe igen. on har en vilja av stål. Och hon är så otroligt söt så man smälter. Och låter henne få sin vilja igenom. Jag skulle behöva sätta något framför soffan som dom inte får fäste i, för dom andra har också börjat med detta. Men det spelar egentligen ingen roll. Dom visar redan tendenser till att klättra över hindret. Rebekah har flera gånger varit på väg ut i hallen.

Och tro mig, i jämförelse med sina syskon är hon riktigt liten. Igår när dom låg och sov så såg jag att Rebekah låg i mitten. På hennes högra sida låg Ellie och på den vänstra med tassen varmt över Rebekah låg Stevie. Trodde jag! Det var Marcellus som låg där. Och han är ju störst i kullen. Jag fick öka utrymmet till dom igår igen. Det går inte att ha 10 bebisar på ytan som var, dom får inget utrymme. För även om Phoebes bebisar springer överallt i lägenheten så sover dom ihop, för det mesta, tillsammans med Ziras bebisar. Alla leker tillsammans och dom små får lära sig den hårda vägen tidigt. Phoebes bebisar har ju kommit in i åldern där dom gärna biter varandra.

Igår fick Ziras bebisar även prova på blötmat för första gången. Där var det minsann inga som helst problem, alla smackade på för fullt och blev till och med arga när jag tog bort maten från dom.Att börja med blötmat brukar resultera i  racerbajs innan magen kommer igång. Och det var precis det som hände med. Dom går på sin toalåda men Zira tvättar dom också. Och både Marcellus och Joshua var helt bajsiga så jag fick tvätta dom under kranen. Även igår kväll hade väl någon av dom bajsat och då legat i en hög med några andra. Så det var en del jobb igår kväll. Egentligen borde jag byta deras underlakan, som dom fick rena igår. Men det är bara ett par fläckar så jag väntar tills i morgon. Vet ju att det blir samma procedur under dagen, lägger en handduk över tills vidare.

*******************************

Nu är klockan snart 9.00 och jag är klar med mina morgonbestyr. Alla bebisarna har fått mat, både blötmat och flaskan. Jag har även badat och fönat Phoebes bebisar. Dom är helt otroligt duktiga, gillar verkligen att jag håller på med dom, oavsett vad jag gör. Damon var sist ut och honom fotade jag också. Nu kommer alla att sova några timmar, själv ska jag ut och snickra och även ta en tur till tippen.


Hayley var faktiskt ute allra först. Men hon klättrade inte över utan hittade en liten håla som hon kröp ut ur till mamma. Bilderna tagen för någon dag sen

Den lilla hålan var där filten är där Stevie ligger och sover skönt

Så snart Tussen och Sarah kommer åt så ska dom vara där jag är. Här hade dom äntligen lagt sig. Det går inte att kolla internet med dom båda precis framför
Och häromdagen bestämde sig alla att äta blötmaten och äter nu glatt av vad som serveras, även torrisar

Damon ville vägas

Igår fick Ziras bebisar första portionen blötmat. Här är det Nicko som smaskarDamon nybadat. Alltså, den där pälsen gör mycket. 


Nyfönad

Och efter mitt bad på honom var han tvungen att tvätta sig själv också


Här är hon, Rebekah. På väg ut. Och är det hela tiden

Nej, hon ramlar inte, hon hoppar faktiskt

-Där är du ju matte, var är maten?


Ner med henne i bolådan flera gånger, till slut gav hon upp och gick till mamma för att få sig en slurk

1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck