Sidor

onsdag 30 augusti 2017

Phoebes bebisar 8 veckor

För 8 veckor sedan föddes alltså Phoebes bebisar. Och i 9 dagar var allt bara gullegull, allting fungerade och var så härligt som det brukar vara. Efter 9 dagar så blev allt kaos. För er som inte vet så blev deras mamma jättedålig och fick somna in. Så där stod jag, jätteledsen och helt nedbruten. Jag hade 4 bebisar som blev utan sin mamma. Att dom utöver det 2 dagar senare blev jättesjuka blev katastrof. Jag handmatade, gav medicin och trodde aldrig att jag skulle klara dom. Jag ville att tiden skulle gå fortare och att allting bara flöt på. Att dom åt själva och ja, helt enkelt att allting var så bra som det brukar vara. Och dessa veckor har gått fort. Så nu får det gärna stanna upp lite.

Dom är helt helt underbara. Dom ger mig så mycket kärlek, är ju så otroligt sociala. Ni som har varit på besök här vet precis vad jag menar. Jag brukar kunna hantera mina ungar lite som jag själv vill och denna gången är inget undantag. Men då jag har handmatat dom så många veckor så är dom det där lilla extra som jag önskar mina bebisar. Men, detta är absolut inget som jag kommer att fortsätta med framöver på kommande bebisar. dessa 2 kullar räcker mer än väl. I början var jag så orolig för att dom inte gick upp i vikt, dom ville inte äta, bara ha ersättning. Nu får dom det bara 1 gång om dagen och igår hoppade jag över det till och med. Frågar och söker dom inte efter just mjölken (jodå, jag hör vad dom vill) så ger jag dom inte. Det är bara bra att dom vänjer sig av med det.

Damon och Stevie är verkligen så som grabbar ska vara. Så otroligt busiga. Speciellt Stevie, han har minsann bus i blicken precis hela tiden. Och det märktes så väl igår när jag fotade. Han ville inte alls vara på platsen jag satte ner honom på. Så jag fick jaga han med kameran. Damon var lite åt det hållet också. Tjejerna är så där lagom söta, väldigt feminina. Och med dom var det inga problem att få till vad jag ville. Och tur var att jag fotade igår, nu regnar det och jag hade inte alls fått bilder ute i rastgården. Damon är mycket finare i verkligheten, han gör sig inte på bild, det är lite så med Stevie också. Och nu börjar doom ju växa ur sig, öronen sticker iväg som paraboler. Och nu syns det också på dom att dom är väldigt aktiva. Vikten idag är
Damon 989g +164g
Stevie 985g +162g
Ellie 890g +127g
Kia 891g +142g


Damon


Stevie


EllieKia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck