Sidor

torsdag 31 augusti 2017

1: vaccineringen

Då är första vaccinationen avklarad när det gäller Phoebes bebisar. I vanlig ordning var min veterinär Ulrika här hemma och hon var här strax innan kl.8.00. Det kostar mig lite extra att hon kommer hem, 250:- men väl använda kronor. Jag slipper tänka på att sätta  alla i bilen och åka iväg och dessutom slipper jag alla eventuella bakterier när jag är hemma. I vanlig ordning så gjorde hon en flygande besiktning och när jag får höra att allting är ok så får jag en sådan härligt varm känsla i magen. Speciellt efter att alla har varit sjuka. Den enda som pep lite var Damon. Om 18 dagar kommer Ulrika igen, då är det dags för Ziras bebisar.

Jag fick ett återfall igår. Ett  rejält sådant också. Jag gillar ju att städa och har varit lite av en överdrivet pedant i alla mina år. Men har ju fått dra ner på mycket i och med att jag inte orkar. Och att ha katter betyder också att jag måste se skit i hörnen utan att ta fram dammsugaren hela tiden. (tidigare kunde jag ta fram dammsugaren 7-8 gånger om dagen (innan jag hade katt alltså) nu bara 1 gång, varje morgon) Fick ju sådan ångest när Kicki var här och städade hela lägenheten. Igår skulle jag bara byta gardinerna i köket. Dom har väntat på att bli upphängda i snart 2 veckor men jag har inte orkat. Men nu var det ett måste då alla ungarna är i köket. Phoebes bebisar är ju även uppe på köksbordet. Kan inte ha längder som dessutom bara slarvigt är upplagda på fönsterbrädan. Så jag putsade fönstret och bytte gardiner. Torkade/tvättade av alla köksskåp, överskåpen och allt som var där in i diskmaskinen. Tvättade alla lister, både golv och dörr. Drog ut spis och kylskåp. Skruvade isär spisluckan för att komma åt alla 3 glasen. Gjorde rent ugnen och alla galler riktigt. Allt detta tar ju egentligen inte så lång tid, just av anledningen att jag städar ofta. Men då jag inte är 20 år längre, inte ens 30 så tar allting så mycket längre tid. Och att dessutom ha alla dessa ungar som man måste gosa med emellanåt, ja allting tar sin tid. 


3 kommentarer:

 1. Wow... Skulle inte ens orka putsa fönstren själv, hihi... Imponerad!!! Det är det verkligen... Tyvärr får folk ta det som det är här... Förr i tiden (fniss) blev det mer städat... Har tyg till nya gardinerkappor liggandes till köket... Hm, önskar "Infa" kunde lyfta fram symaskinen... Fast sedan ska "Inge" putsa fönstren också? Nog för att han gör det... Men, gräset behöver åtgärdas dessutom.... Äsch, får vara dammiga gardiner och kattnosar på fönstren ett tag till, hihi...
  Må så gott... Syns på lördag!!! Städa inte för det, hihi...❤️❤️❤️

  SvaraRadera
 2. Du är så himla duktig! Vågar aldrig bjuda hem dig, du skulle dö över våra fönster! Borde göra som du men får inte orken till det... Så jag blundar, kör dammsugaren och hoppas ingen synar mina skåp.

  SvaraRadera
 3. En av alla saker som är så bra med vår Lotta är att hon/du inte bryr dig om hur det ser ut hos alla andra. Bytt gardiner har jag men tvättat fönster? ICKE! Jag väntar nog lite till och åkallar grabbarna Boberg som har bla fönstertvätt. Bilderna på kattungarna är som vanligt så fina och de är så söta

  SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck