Sidor

fredag 4 augusti 2017

Orkar jag?

Upp som en sol, igår då när allting verkade funka bra med vikter och ja, med allt. Ner som en pannkaka idag, och jag kan lova att den pannkakan är inte ens ätlig. Jag blir så trött, varför kan det inte bara flyta på någon gång. Visst, här är massor att vara positiv över. Alla bebisarna lever, dom är pigga och hittar på en massa bus, även sådant som jag inte alls är beredd på. 

Jag försökte mjölka Zira men fick inte fram något. Antagligen vet jag inte hur man gör eller så är det som jag misstänker att hon inte har mjölk, eller iallafall ytterst pyttelite. Och den lilla mjölken räcker inte till alla. Efter att ha gett alla Ziras bebisar extra mat i onsdags så gick ju alla fint upp i vikt till igår. Vill inte ge för mycket för dom ska ju tutta på Zira. Och det gör dom. Men vad gör man när dom piper för att dom är hungriga? Dom måste ju få i sig mat. Men igår drog jag ner på det, den som fick extra var Becka som har fått det sedan hon föddes. Och i morse var det bara hon som hade ökat med 11g. Dom andra hade gått ner mellan 2-8g. Vilket resulterar i att jag har matat under dagen igen. Mamma Zira är inte så ofta i bolådan som jag önskar. Gissar på att hon bara går in för att kissa/bajsa dom och så får dom tutta lite. Men när det är dax att tutta kommer dom flesta ut till mig. Och Becka skriker och är skogstokig innan hon får nappen i munnen. Josh är också den som gärna vill ha flaskan. Den som totalvägrar är Nicko.  

Phoebes bebisar är ju knäppa. Jag får inte i dom blötmat, den enda som tar lite själv är Steffe. I morse tog faktiskt även Damon ett par tuggor frivilligt. Men tjejerna fick jag tvinga. Vilket senare under dagen resulterade i att Kia spydde, maten passade henne inte alls. Men torrisar, det minsann knaprar dom på igår. Satte ner igår för första gången till dom och dom åt alla av det. Och i morse när jag stod i köket och lagade till ersättningen till dom höll jag på att sparka iväg Ellie när jag vände mig om. Jag hade ju strax innan tittat till dom ifall dom var hungriga vilket dom sa att dom var och gick ju ut till köket. Alltså hade Ellie kommit över. Och på väg tillbaka med henne mötte Steffe upp mig i hallen. Dom andra två hängde över och var precis på väg att komma över till andra sidan. Så det finns ingen anledning till att han dom i det utrymmet längre. Nu är dom i hela lägenheten utom sovrummet. Men även om jag har öppnat upp så håller dom sig i vardagsrummet. 

Att sätta sig ner på golvet och försöka ta bilder går bara inte. Dom måste, måste få mat först. Satt i soffan först och gav inga ljud ifrån mig och då kunde jag ta något foto på Damon. Men sen var det kört. Satte mig på golvet för att försöka få fina bilder. Vilket resulterade i att alla bara skulle vara hos mig, dom klättrade på mig. Dom letade efter flaskan. Hade inget annat val än att ge dom mat igen. Och då fick jag någon bild. 


Igår kväll var Damon den förste till att klättra upp i ställningen, duktig kille


Någon bild på Damon tidigare under dagen innan han kom på mig
Och så här ser det ut när jag sätter mig på golvet. Hur ska man ta bilder då?

Kia spanar
Och Ellie sitter fint
En nöjd Damon


Ellie

Steffe tvättar sig om munnen. Han är jättesvår att ge flaskan nu för han ska bara bita i denLek med Sarah. Dom funkar bra ihop. Sarah leker med dom, tvättar dom och just idag såg jag att dom letar tutte på henneKia-Var är maten? Kia på väg upp


Men jag fortsätter fota


Och Kia ger sig inte

Efter maten tvättar hon sig
Sen ställer hon upp för några foton
Tröttmössor


2 kommentarer:

  1. stackare. Vilket hästjobb du gör. Styrka till dig

    SvaraRadera
  2. Dom är så otroligt söta��, jag hoppas att du orka kämpa vidare, vilket jobb du gör��.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck