Sidor

tisdag 29 augusti 2017

Härliga ungar

Mina ungar är helt underbara. Jag bara älskar allt myspys som vi har nu. Fuskade idag igen och fotade. Men man vet ju aldrig med vädret, imorgon kanske det regnar. Och idag har det varit perfekt ute för att fota. Men, fotade bara Phoebes bebisar. Och det är inte det lättaste. Det är så otroligt mycket bus i dom nu och när dom kommer ut dom här korta stunderna som är dom inte stilla många sekunder. Den där stenen som jag la ut i landet blev perfekt för att få lite bilder på dom när dom klättrade/satt/låg på den . Dom bilderna kommer imorgon. Tog även bilder där båda bröderna är tillsammans, och där båda systrarna är tillsammans. Blev ganska så bra det också.

Idag har jag öppnat upp även till sovrummet. Under dagarna alltså. Det börjar bli trångt med så många ungar som springer omkring och leker. Ibland känns det som att hela lägenheten är en enda stor bolåda. Igår kväll hade vi besök, Kicki som är Kias blivande matte var här och kikade på henne. Jag hade sådan ångest och skämdes då jag tycker själv att det såg ut som ett bombnedslag här. Så idag har jag storstädat. Var iväg även för att köpa ny kattsand och ett par kattlådor till med tak. Nu har dom ju börjat sprätta i lådorna. Dom lådor som jag har märkt att dom inte går i har jag tagit bort och tagit fram 2 nya större. Men tycker alltså att jag behöver 2 till.

För den som undrar så mår alla ungarna bra. Att jag skriver det beror på dom första bilderna som jag sätter ut idag, här ser ni tydligt skillnaden när det gäller storleken på Hayley och Rebekah. Men som sagt, Rebekah tar igen lite mer för varje dag. Och det gör Joshua också, även om han inte är så liten som Rebekah. Bilderna tagna igår kväll. Hayley låg och sov och jag lade dig Rebekah, orsaken var att jag ville kolla färgskillnaden på dom. Har ju reggat Rebekah som blåpadda men en uppfödare tyckte att även hon var svartpadda på grund av den mörka nosspegeln. Men jag tycker ändå att Rebekah är betydligt ljusare än Hayley. Syns mycket tydligare i verkligheten också.







Marcellus och Elijah busar tidigare idag





Fick några fina bilder på Nicko också







Pappa Tussen njuter och tar det lugnt i rastgården





Det gör Sarah också





Jag lägger ut bilderna där Phoebes bebisar är 2 och 2. Blir för mycket imorgon annars

Damon och Stefan










Katherine till vänster och Elena till höger






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck