Sidor

lördag 1 april 2017

Dax att snickra

Jag måste ha något att göra. Visserligen är ju bebisarna vakna mer och mer, men dom sover mestadelen av dagen.Och har jag inget inne att göra så grejar jag ute. Så idag har jag påbörjat att snickra ihop en ny kattställning som jag ska ha ute. Jag såg en på Instagram som jag gillade och tänkte nu då föröka mig på att göra något liknande. Allt som var till katterna ute förra året har jag ju slängt då det kom en massa konstig svamp på. Och då det är en rastgård för just mina katter, där jag smyger omkring ibland, måste dom ju ha saker till sig. Denna gången har jag tänkt att ta det lugnt. För jag har ju en viss förmåga att få ihop allt rätt så snabbt....helst igår. Men nu är det ett så stort projekt så jag måste göra det ordenligt. Hur det sen blir får vi se. Jag är ju som sagt var ingen Martin Timell. Men jag skulle jättegärna önska att han kom hit så fick jag dirigera om hur jag vill ha det. Jag har alltså påbörjat. Men har inte allting hemma, måste ha skruv och trälim. Dessutom så ska jag ha hjul under ställningen så att jag kan flytta på den när lusten faller på. Det kommer att bli sådana där låsbara. Och dom kommer nog inte förrän nästa vecka för dom var jag tvungen att beställa. Så innan jag har skruvat dit hjulen kan jag inte börja snickra ihop den. Då får jag inte dit dom för den här ställningen kommer att vara jättetung. Men, jag kan göra allt förarbete som ska göras. Bland annat såga ut hål till reglarna som jag har gjort idag.


När jag såg högen så här så var det nästan att jag ångrade mig. Vet ju inte ens om jag kommer att klara av det.





En av brädorna är utsågad. Och sådana här hål ska jag ha 9 av




Reglen sitter fast och jag är nöjd. Detta var bara en test. Reglen ska limmas dit för att sitta riktigt bra





Tussen har haft ett vakande öga på mig så att allt går rätt till. Den här katten bryr sig inte om något. Trots att jag sågade och hade mig stannade han kvar ute.






Och sågspån fick han på sig






Bebisarna rultar runt och gör mig så glad. Får mig redan många goa skratt när dom försöker springa. Jag brukar ju börja ge dom blötmat när dom är omkring 3 veckor. Visst har Zira mjölk och dom kommer troligtvis att dia på henne tills dom flyttar. Men jag vill ju underlätta för henne så hon inte går ner så mycket i vikt. Så idag fick alla smakportion på blötmat. Och jag kan lova att alla smaskade på gott. Till och med bet mig i fingret. Nu kommer dom att få lite varje dag tills dom är så pass att dom kan äta ut fatet själva.  Synd jag inte kan dela med mig av det. Men jag har bara två händer och kan inte ta kort eller filma samtidigt. 



Eros kollar läget, han var inte hungrig





Kolla vad han koncentrerar sig när han klättrar...Sötnos





Pappa Tussen hälsar på














Corinne har haft besök av blivande husse och matte idag




1 kommentar:

  1. Vad Zira såg. ser nöjd ut på bilden där Tussen hälsar på

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck