Sidor

fredag 28 april 2017

Efterfest!

Efter gårdagens kalas hade Zira egna planer.
-Kan du ställa till med kalas, ja då kan jag ställa till med efterfest. Och det ska minsann vara under natten när ingen matte ska ha koll på vad vi gör. Fast städningen kan du få ta hand om.

När jag gick upp i morse så trampade jag i något. Yack...trodde att någon hade spytt, eller ännu värre, bajsat på golvet. Fast det kändes väldigt konstigt att trampa på. När jag kollade så såg att att det var potatis.  Hon kna minsann Zira. Hon är aldrig i vanliga fall uppe på diskbänken men när hon har ungar är hon där och letar efter mat konstant. Var 3 potatisar kvar efter gårdagens middag. Dom låg kvar ii grytan på spisen. Trodde väl aldrig att hon skulle ta just potatis. Nu var det inga stora men iallafall. Och hon åt nog inte mycket av det, inte heller bebisarna. Men potatis lär ju inte vara så bra fr katter. Så jag får väl se resultatet efter denna efterfest under dagen. Ifall någon springer oftare på toa och har diarré. Jag hoppas iallafall att ungarna tyckte att potatis var det äckligaste dom smakat på och att dom inte åt av den.

Varje dag går så otroligt fort nu. Och för varje dag hoppas jag att det blir varmare. Det är fortfarande minus under natten, men under dagarna är det plus, men med inslag av regn. Det har till och med kommit både snö och hagel. Som tur är försvinner det lika fort som det hamnar i backen. Jag planterade ju lite i pallkragarna för ett par veckor sedan. Löken har kommit upp och salladen också. Men efter några minusnätter så har bladen på salladen blivit lite gula. Fast det kommer ju ändå att bli bra till slut.

Jag satte igen för kattluckan igår. Det går inte att ha kvar den. Tussen älskar att vara  ute på altanen under natten, han springer ut och in som han har behagat. Bara altanen, det har varit låst ut till rastgården. Jag själv vill inte att han ska vara där för han skriker varje natt. Men att ha honom inne har resulterat i att han krafsar och försöker få upp luckan och det lät som att han höll på att riva huset. Och stark är han, det spelade ingen roll om toalådan full med sand stod framför, inte heller när jag placerade dit ytterligare 2 kartonger med sand...han flyttade på det. Men inatt har han alltså varit inne. Och inte har han kunnat störa med sitt krafsande. Och då han inte har kunnat se något ute nattetid så har han heller inte skrikit utan sovit gott.

Jag har väntat så gott som hela dagen på att det kanske skulle bli fint väder ute. Men noop, det har varit grått och trist hela dagen. Och vi har varit trötta hela gänget. Efter att alla bebisarna hjälpte mig med att bädda rent i morse slocknade dom en efter en i den nybäddade sängen. Ärligt.....Det gjorde jag också. Låg och gosade med dom och somnade helt enkelt. Och när jag vaknade till igen så hade jag hela familjen vid mig, både mamma, pappa och så 5 härliga ungar. Vid lunch somnade jag i soffan med Sophia på min mage. Så idag är vi alltså trötta och slöa. Bäst att passa på och ladda inför morgondagen då vi får besök både under för och eftermiddagen.
Blir inga bilder idag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck