Sidor

tisdag 11 april 2017

Ziras bebisar 4 veckor

Under veckan som har gått har det hänt otroligt mycket med bebisarna. Det händer nya saker precis varje dag. Och för varje dag blir dom mer och mer vakna, mer och mer busiga. Förra veckan så hade deras tänder precis kommit upp och var sylvassa. Bara under veckan soom har gått har dom vuxit jättemycket. Syns väldigt tydligt på en bild när Sophia jäspar och även Corinne. Redan förra veckan kunde jag se att deras nya ögonfärg håller på att komma och det syns ännu bättre idag.

Dom har ätit själva blötmaten hela veckan utan några problem. Men.....det är fortfarande godast att äta från mitt finger. Vilketinte jag tycker är så kul för dom hugger inte in bara i maten utan även i mina fingrar. Och det gör skitont. Dom håller på att utforka mer av vardagssrummet och alla leksaker och klätterställningar som finns där. Uppe i soffan har bara Eros varit än, men dom andra är på god väg nu. Klätterställningen som är rosa bara älskar Eros, han är högst uppe i toppen. Och leksakerna som dom har tar dom gärna i munnen och går iväg. När det gäller toabesök så är dom jätteduktiga. Jag har sett att doom diar på Zira för att på ett ögonblick gå upp och iväg till toan...och sen tillbaka till mjölkbaren. Fortfarande inget kissande eller bajsande någon annanstans än deras lådor.

Dom busar otroligt mycket med varandra. Varje dag, ibland flera gånger om dagen får jag kolla till dom i ansiktet så dom inte har fått några skador. I morse fick exempelvis Camio en smocka över ögat. Ingen skada men han kisar lite. Borta tills imorgon. Men det är ju sådant som händer och det lär hända många gånger till innan dom flyttar. Visst är jag en hönsmamma men jag måste ändå låta dom vara och utvecklas. Att dom har börjat äta själva syns bra på vågen idag.
Camio 534g +135g
Eros 543g +101g
Athena 492g +86g
Corinne 509g +101g
Sophia 522g +112g

Och så var det dagens bilder. Idag bara måste dom få egna sidor med bilderna som jag har tagit. Sammanlagt blir det idag 90 bilder och jag kaniinte ha dom på en och samma sida. Något mindre bilder på Camio idag, men han somnade mitt i...hmmm.

Ni som inte varit med förr. Klicka på bilden för att komma till just den bebisens sida.Camio


ErosAthenaCorinneSophia
Duktiga på att äta


Och duktiga på att busa

Pappa Tussen vill gärna busa han också


1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck