Sidor

söndag 2 april 2017

Pust, stånk...stön

Sedan början av juni förra året så har jag inte gjort något ute. Absolut ingenting, klippte inte ens gräsmattan. Kunde ju knappt gå ut med soporna för jag hade så ont på grund av hälsporre i båda fötterna. Någon gång i slutet av november fick jag medicin som hjälpte mig. Men det har ju inte varit något att göra ute så alltså ingen ansträngning på 9 månader. Sen igår var jag ute i flera timmar och fixade med att snickra och såga. På Viktklubben räknades det som träning "snickra utomhus" Hmmmm. Jag gjorde åt alla kalorier som jag fick i mig. Så jag hade kunnat äta allt igen. Men inget som jag gjorde. För det första så var jag inte hungrig. För det andra. Vore ju jättedumt om jag åt upp allt igen när jag äntligen  har gjort något som räknas som träning. Hur som helst. Träning blev det minsann. För idag kan jag knappt gå på grund av träningsvärk. Ont i låren, benen, magen ....äsch, jag har ont överallt. Men lite åt det behagliga sättet, vet ju vad det beror på.

Trots värken så har jag varit ute och grejat. Jag menar, det är ju så kul. Ni ska inte tro att jag orkar vänta på hjulen....nä, det blev en tur till Gislaved (stod utanför redan när dom öppnade kl.9.00) och nu sitter dom fastskruvade. Fixat lite i rabatten med vinbären...har lagt ner vit granitsten. Tussen gillar att ligga ute där i kansten och när jorden är blöt blir han skitigare än han redan är. Dessutom kommer inte bebisarna att kunna gå ut och göra sina behov i rabatten. Inte för att det gjorde något men när solen gassar på kan jag känna lite av doften....som jag tycker är jobbig. Har också köpt något som heter Kattstopp. Luktar massor av vitlök, typ någon slags kryddblandning med vitlök. Det är meningen att det ska hålla katter borta från rabatten. Ska hälla ut lite sen, även utanför rastgården då det är flera katter som kommer strykandes här, vilket retar gallfeber både på Tussen och Zira. Hoppas detta hjälper. Annars får jag väl lägga ut rivna apelsin/citronskal igen, det hjälpte. Men är ju inte så kul när det är i gräsmattan. Och alltså.....MYROR!!!! Måste lägga ut dosor för dom också. Vill verkligen inte att Tussen ska komma in med myror i pälsen.

Idag blir det inga bilder på bebisarna. Håller lite på dom nu fram tills på tisdag. Idag har jag haft en liten rymmare här, 4 gånger var Eros på andra sidan. Alltså, han klättrar över. Camio tittar storögt på honom och jag lovar att det tar inte många dagar förrän han härmar brorsan.  Har gjort det lite svårare men får nog sätta dit brädan jag brukar ha och som dom inte klarar av att klättra upp på. Mat har dom fått idag också och det räckte att dom kände lukten av den så kom dom direkt. Så otroligt skönt när jag slipper truga/tvinga dom.


Så här ser Kattstopp ut och jag hittade det på Jem&Fix. Kostar 139:- Återkommer när jag ser om det hjälper :)

1 kommentar:

  1. Kanon borde finnas mot rådjur med... fniss. Hoppas det fungerar

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck