Sidor

fredag 14 april 2017

Min nya familjemedlem

Får jag lova att presentera min nya blivande familjemedlem som flyttar hem til mig den 11 maj när hon är 12 veckor. Jag kunde ju inte behålla någon i Ziras kull nu då alla var bortlovade. Och ja, jag vet att jag bestämmer själv om jag ska behålla någon. Men jag får ju fler sen. Hade span på 2 kullar till, men i den ena gick honan tom, hon var helt enkelt skendräktig. Och den andra kullen blev det bara 1 hona som uppfödaren behåller. Har haft lite span på denna tjejen tidigare också. Intressant stamtavla och padda som jag älskar. Att hon dessutom är chokladsköldpadda är ju ännu bättre för mig som då även är tokig i den färgen. Gillar att det är så mycket rött i henne. Extra plus att mamman till henne är import. Återstår att se om hon bär långhår då hennes pappa har gett långhår. Men denna gången tänker jag testa det, orkar inte vänta till den dagen hon får bebisar som ju är långt framöver.

Några bilder på henne kommer här, men har tyvärr inte så många. Och jag kan inte sätta mig och hälsa på bara så där då det är långt för mig att åka. I stamtavlan heter hon Quicksilver Sweet Sensation. För den som är intresserad finns stamtavlan ute på Findus HÄR Jag har inte kommit på vad jag ska kalla henne för än. Just nu kallas hon för Josephine men det kommer hon inte att göra här då jag har en Josefine i min närhet.Får kolla lite mer på henne och se "vad hon heter" Även om jag har ett namn som det lutar åt.


Tusen Tack till Patricia som har Quicksilver som låter mig få förmånen att låta denna skönheten flytta till mig. Ska bli så spännande. Längtar, men jag vet ju att tiden går fort.


   


Senaste bilden på henne


1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck