Sidor

söndag 9 april 2017

500g-gränsen nått

I morse så visade vågen att grabbarna har nått ½kg. Camio väger 503g och Eros väger 501g. Tjejerna ligger lite efter runt cirka 30g var. I vanlig ordning så har Eros varit först med något. Och det var igår kväll som han klättrade upp för soffan. Och har varit där några gånger nu. Kan tycka att det är lite jobbigt för jag är ju rätt att han ramlar ner. I morse var han uppe flera gånger igen. Och Cora är väldigt nära. Hon försöker och under dagen kommer hon säkert att lyckas. Det absolut jobbiaste är ju nattetid. Visserligen tror jag dom sover hela natten, men om dom klättrrar upp så har jag ju ingen koll. Och jag kan inte vara uppe hela natten bara för att se efter dom. Men igår kväll hade jag supersvårt att somna, låg bara och tänkte på dom. Men gav inte med mig, gick inte upp. Endast toabesök. Och då låg dom och sov.

Varje morgon nu sedan dom fått fritt ute i vardagsrummet har jag kollat med uv-lampan ifall dom har kissat någon annanstans än deras toa. Och dom sköter sig, inga kissfläckar någonstans. Dock är det ju så att Zira fortfarande tvättar dom medans dom diar henne. Och då kan det hamna bajsklumpar på mattan. Men jag vet att dom inte gör det med flit för jag har sett att till och med under lek kan dom snabbt springa ifrån för att sätta sig på toan. Jag kan inte med ord förklara hur stolt jag är över dom. Och jag kan sitta och titta på dom hur mycket som helst. Det blir inga bilder idag. Har sänt live och slutade när dom var på väg att somna. Blir säkert bilder under dagen men dom får ni isåfall se imorgon.

1 kommentar:

  1. Härligt att alla sköter sig, och visst är det underbart med bäbisar! Speciellt när alla är pigg och glada och sköter sig exemplariskt. 🤣

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck