Sidor

tisdag 25 april 2017

Ziras bebisar 6 veckor

Och hörrni!! Det är redan halvtid hemma hos mig. Om 6 veckor blir det jobbigt. För mig. Och jag vet redan nu att tiden kommer att gå kanonfort. Jag har varit väldigt snål när det gäller bloggande och bilder på  bebisarna dom sista dagarna. Men jag har som sagt var grejat ute i rastgården. Igår var det riktigt skitväder. På förmiddagen snö blandat med regn. Och jag kunde inte göra något. Så jag passade på att vila, kände att jag behövde det. Men jag gick ut vid 14-tiden, brydde mig inte om att det kom en skur av och till....vill ju bli klar. Tog några bilder när jag var inne och tittade till bebisarna. Men kom inte in förrän vid 22-tiden och då orkade jag bara inte blogga. I morse var det samma skitväder. Men jag trotsade. Tänkte att o m det hade varit fint hade jag fotat ungarna ute. Men noop. Hoppas på fint väder till nästa vecka då.

Veckan som har gått har som vanligt hänt massor med bebisarna. Dom springer så fort nu och jag hänger inte alls med. Dom klättrar överallt, precis överallt. Ibland händer det att dom ramlar ner från sängen eller soffan när dom leker. Igår blev jag riktigt orolig när Camio ramlade och tappade luften. Men efter lite kel var han helt ok igen. Har så klart haft ett extra vakande öga på just honom men han visar inte att han har ont någonstans. Hans öga rinner fortfarande. Men så snart det blir bättre så får han en ny smäll när dom leker. Och det är ju inget att oroa sig för, det är som det är, dom är väldigt aktiva och busiga.

Det har fortfarande inte blivit några kiss/bajs olyckor. Dom är jätteduktiga när det gäller deras toabesök. Och kattsanden fasas ut mer och mer till Ever Clean. Dessa ungar har av någon konstig anledning inget behov av att äta sand verkar det som....vilket jag är glad över. Maten ska vi inte ens tala om, matvrak är dom alla. Fast denna veckan har Sophia bestämt sig för att banta lite, hon har tagit det lite lugnare och inte överätit sig.

Dom har börjat morra och fräsa mot varandra om dom har en leksak som dom vill ha för sig själva. Dom är alla väldigt tuffa mot mamma och har redan börjat ignorera henne när hon lockar till mat eller lek. Dom springer gärna och leker/biter henne i svansen. Pappa Tussen har rymt fältet, han är ute på altanen. Där får han ha sin svans ifred, iallafall ett litet tag till. För som sagt, Eros har redan kommit ut på egen hand och det tar inte lång stund innan dom andra har fattat hur man gör. Det börjar bli svårare för mig att räkna in dom nu. Dom ligger inte alls alla tillsammans och sover nu och jag har redan börjat få problem med att hitta dom...får leta länge ibland. Och jooooo, dom är bara 6 veckor. Det är stora och nyfikna bebisar, även om dom ser små ut i sin omgivning.

Dagens vikt och veckans viktuppgång är
Camio 770g +136g
Eros 823g +159g
Athena 712g +108g
Corinne 727g +101g
Sophia 747g +95g

Camio Eros 
Athena Corinne Sophia 
1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck