Sidor

torsdag 20 maj 2010

Ian McKellen

blir det bilder på idag. Bilderna är tagna med mobil, så ni får ursäkta den blåa tonen. man ser ju att det är han iallafall.
 
Idag kom det efterlängtade regnet och med den åskan. Inget uteväder med andra ord. Så jag var och hämtade mamma och så åkte vi till Anderstorps servicehem och hälsade på min moster som blev jätteglad över besöket.....vilket gjorde mig både glad och tårögd. Väl hemma igen gjorde sig huvudvärken påmind.....har säkert att göra med att det har varit åska i luften. Tog ett par panodil, och gick för att lägga mig och vila en stund, och med mig låg alla katterna. Trots åska så var vi alla lugna :-) Och när huvudvärken väl släppte så satte jag igång att klippa till tyget till ett burskynke som Lena ska ha till Mia (Cameron Diaz)
 
Tindra har blivit mer och mer för att vara med mig. Jag har skrivit om det innan , men det har blivit ännu mera nu. Och hon går runt till dom andra katterna också för att få lite tvättning och gos av dom, vilket fungerar bra. Vad som förvånade mig idag var att mormor Milla tog sig an henne, och det slutade med att dom låg och sov ihop. Milla kan när hon vill :-)
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck