Sidor

söndag 9 maj 2010

2 kullar födda

Idag så hade jag svårt att bestämma mig för vilken rubrik jag ville ha. Jag tar dom "största" nyheterna först, och sedan så får det bli fler rubriker, en för varje jag vill skriva om.......för idag blir det nog en hel del.
Kattungar födda 2010-05-08Maya och Ami har blivit föräldrar (Tawalli's Denise Richards & Tawalli's Clint Eastwood) Sent igår kväll så fick Maya 5 bebisar. Maya är ju på foder så för tillfället finns det inga bilder som jag kan visa, och jag vet inte könen än. Får återkomma om det. Lotta som är fodervärd kan ju inte det här med färger riktigt. Hon sa till mig i telefon hur dom såg ut, och en av dom skulle vara choklad...sen ändrade hon sig om att den var röd-vit!!!!?????  Det är så svårt att veta när jag inte ser dom. Och inte kan jag bara sätta mig ner och åka iväg för att fota för dom bor i Kalmar. Men jag och Kety kommer med all säkerhet att åka dit när bebisarna har öppnat sina ögon för att kika och fota :-) Bebisarna kommer att ha stamnamnet XeniaBritt's. Jättegrattis till Kety, och hennes första kull.
Kattungar födda 2010-05-09Och idag så blev Millie och Eddie föräldrar.....(Vinya´s Arwen & Tawalli's Eddie Murphy) Här blev det också 5 bebisar, och jag har fått bilder från Nicole......ungarna är ju bara SÅ FINA.....bra jobbat :-)  Det blev 3 svartsilver bebisar.......kanske nån av dom är padda......svårt att se just nu, en är svartpadda och en är röd...alla verkar vara spotted. Så roligt. Stort grattis till Nicole, och hennes första kull som kommer att reggas i stamnamnet Millaaraq. Ni kan följa bebisarna på Nicoles hemsida, och framför allt hennes blogg :-)







Suzie kan hon!!!Som jag har skrivit om innan så är ju Suzie väldigt mammig.....hon vill hela tiden vara där jag är. Och igår så var jag ju inte hemma på hela dagen. När jag kom hem så hälsade jag på alla katterna, och sedan så hällde jag upp en mugg kaffe till mig, och var på väg ut på altanen med koppen för att samtidigt röka. Suzie var mig hack i häl hela tiden, och ville bara upp till mig, men jag ville gärna inte ta upp henne....kaffemugg i ena handen och så öppna med den andra. Något som Suzie inte alls gillade. Hon ville verkligen upp. Och eftersom det var/är kallt ute så ville jag gärna ha på mig en jacka också. När jag var klar och skulle ta min mugg så hoppade Suzie upp på bordet efter min hand vilket resulterade i att hon välte kaffemuggen. Det ser inte så mycket ut med kaffe i en mugg, men gissa om det såg mycket ut när det låg där utspillt. Hela mattan fick massor av kaffe på sig + soffan. Så det var bara att lägga mig på knä och försöka få upp allt snarast möjligt, vilket också gick bra. Men innan dess så var jag tvungen att få tag på Suzie som av rädsla sprang iväg. Var lite rädd att hon hade fått kaffe på sig.....vilket hon inte hade. Men hon satt på sängen och såg så olycklig ut, och jag tyckte så synd om henne. Det var ju inte hennes mening med att hoppa upp så att kaffet spilldes. Tog upp henne, och gav henne en massa pussar och kel för att hon skulle förstå att jag inte var arg på henne. Det är ju sådant som händer.
Freddie & KompizIgår var det som sagt utställning i Gislaved. Var där för att vara med grabbarna, och det gick hur bra som helst. Båda fick mycket bra bedömningar av Jaana Jyrkinen och fick sina cert. Dock kom ingen av dom vidare. Dom är båda ganska långbenta nu, men det växer dom snart i sig. Man kan klart se att Kompiz väger mer än 1 kg mer än Freddie på bilderna. Gissa om jag önskade att jag hade med mig min Fjodor. Hade varit rätt så kul att höra vad en Sverakdomare tycker om honom. Hela dagen gick jag med ett stort smile på läpparna, så många fina katter och så treviga vänner. Humöret var på topp tills vi var på väg hem....då gick luften ur mig. Tog massor av bilder som finns ute på min hemsida. Men jag fick inte med alla då några av dom var hos Lone och jag var inte vid det bordet.
Burskynken...beställning.Jag fick 2 beställningar på burskynken igår. Mia från Forsheda var på utställningen och hade tagit med sig tyg. Och så beställde Jaana Jyrkinen ett burskynke. Jag som kan engelska, till och med rätt så bra fick helt plötsligt tunghäfta och klarade knappt av att säga en hel mening utan att staka mig och komma med svenska ord (hon kan lite svenska) Tycker det är jättekul att få beställningar:-) även om det inte var emningen med det från början.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck