Sidor

onsdag 12 maj 2010

Angelina Jolie

Det är Millas kullsyster, Milla som i stamtavlan heter Alyssa Milano. Och idag så blir det ett par bilder på Lina som hon kallas hemma. Om allting går bra så kommer Milla att bli moster imorgon. Ska bli jättekul att se vad som kommer.
Idag har dagen inte varit speciellt kul.....Ute öser regnet ner, och jag får ingenting gjort i trädgården. Dessutom så har jag varit på väg att höja värmen flera gånger...fryser som bara den. Trots allt så har jag försökt göra lite nytta....jag har sytt ett burskynke igen. Mia kom med tyget i lördags till utställningen, och resultatet ser du nedanför. Det var hur pilligt som helst att sy fast "pärlorna" och innan jag var klar höll jag på att ge upp en miljard gånger. Jaja....nu är det iallafall klart.
Bara sedan i måndags så tycker jag att jag har sett Tindras mage växa till sig bra. När hon vill gosa med mig så passar jag ju så klart på att klappa henne på magen också....och hennes bebismage känns rund och goe . Men jag tror inte att hon bär på så många. Jag tror att hon bara har en bebbe.....kanske, kanske två. Det är så svårt att tro att det kan vara fler ,med tanke på hennes minimala viktökning. I slutänden kanske det inte kommer något alls.......att hon bara luras. Men skulle det vara så är det bara att vänta in nästa löp.

Tawalli's Angelina Jolie


Burskynket jag sydde idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck