Sidor

tisdag 11 maj 2010

George Clooney

Förra veckan så satte jag mig ner och skrev lite mail till några av familjerna dit kattungar har flyttat. Frågat hur dom har det, och om jag kanske skulle kunna få någon bild. Och här kommer då bilder. Idag blir det George, och så får jag väl fylla på under veckan.
 
Jag har varit trött under dagen....känner av min förkylning mer och mer. Inte blir det bättre av att folk i min omgivning har vattenkoppor....tycker det kliar överallt på mig, men det vet jag bara är inbillning......Jag har haft vattenkoppor. Funderar allvarligt på att göra en hälsoundersökning, just för att jag alltid, hela tiden är trött. Något som jag inte kan låta bli att reagera över.......dessa dagar när jag är så trött som idag så är katterna lika trötta. Deras aktiviteter minskar betydligt en dag som denna. Antingen ligger dom och sover, eller så går dom ut men kommer bara till altanen och hittar en plats att sova på där. Smittsamt......jaoooo.....kanske. Jäspar jag så brukar dom göra likadant. Fast jag vet ju att när en katt jäspar så är det för matsmältningens skull (har jag läst mig till)
 
Dessutom. Jag har 2 klistermärken på mig hela dagen. Suzie vill bara att jag ska bära runt på henne....nu ligger hon på rygg i famnen på mig precis som en bebis och tittar på mig med sina stora ögon. Slutar jag klia henne under hakan eller huvudet så tar hon bägge tassarna runt min handled och drar handen till sig :-) Tindra som tidigare inte alls har varit så "intim" vill också vara hos mig. Om jag sätter mig hoppar hon upp, eller om jag lägger mig kommer hon och lägger sig hos mig......och spinner gör hon precis hela tiden. Tindras beteende kan ju bero på att hon är dräktig....men Suzie......hon bara ÄR. Fast jag klagar inte :-) Älskar när dom vill vara så nära. Mina absolut bästa stunder på dagarna är när någon av dom är hos mig....eller gärna alla på en gång :-)
 
 
Här är han....George Clooney
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck