Sidor

lördag 15 maj 2010

Gregory Peck

Idag blir det alltså en bild på honom. Fick 2 bilder, men kunde bara öppna denna. Hon mailade mig innan idag och sa att hon skulle försöka skicka några fler en annan dag.
 
Idag så har det varit bättre när det gäller katterna. Ingen av dom har spytt, och dom har börjat äta igen. Skönt. Givetvis så har jag vägt Fjodor och Tindra idag också. Tindra vägde 3390g och har gått upp sedan igår med 106g och Fjodor vägde 4063g, han har gått upp med 104g...dom har lite kvar för att ta igen det som dom förlorade dessa dagar, men jag tycker ändå att dom har återhämtat sig bra sedan igår. Jag kan inte hjälpa det, men jag har lite roligt åt Tindra.
 
Hon är så trött dom senaste 3 veckorna, och hon kan somna var som helst. Igår kväll ropade Benny ut mig på altanen för att jag skulle titta på en sak. Då satt Tindra på en av dom högre gångbrädorna.....och sov. Jag skulle så klart ta kort på henne, men när hon hörde kameran och i samma veva telefonen så slog hon upp ögonen. Jag tog lite bilder på henne, men inget av dom blev så pass bra att jag vill sätta ut dom. Jag ville ju ha en bild för att visa att hon sover där, men då var hon ju vaken.
 
Jag trodde att jag idag skulle till Mullsjö och hälsa på Kompiz och resten i familjen. Bra minne jag har....det var inte idag utan nästa lördag. Jaja.....var kanske lika bra det för jag mår ju inte riktigt hundra.....dessutom så hade jag inte haft ro att vara borta då katterna har varit dåliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck