Sidor

lördag 29 maj 2010

Grattis Milla 3 år

Idag så fyller alltså Milla 3 år....tiden går så fort. Snart är hon fullvuxen :-) Fast jag tycker ju att det är längesedan som hon slutade växa. Och idag så är det då 3 år sedan som min första kull som uppfödare föddes. Och jag kommer så väl ihåg känslan när just Milla föddes.. Jag var så otroligt glad så tårarna flödade.....tänk att jag fick en silvertjej som var padda :-)
Jag har vägt alla katterna idag. Måste ju hålla mig sysselsatt. Jag sätter inte ut vikten på Suzie....hennes kommer på måndag istället. Och det är ju bara så att Ellen kommer inte att bli större än vad hon är. Hennes vikt har pendlat upp och ner med 100g i minst 1 år.....Och nu så väger till och med Suzie mer än hon :-)
Dino 5533g
Milla 4081g
Ellen 2450g
Eva 3522g
Suzie 2813g
Fjodor vägde jag i fredags innan han åkte, och då visade vågen 4310g
Jag har varit så otroligt rastlös idag så det finns inte. Är så trött också, för det blev inte så mycket till sömn inatt, och när jag väl sov en stund så hade jag bara mardrömmar. Lyssnade på en skiva igår med musik från förr, bland annat var Flamingokvintetten med där. Och i en av mina drömmar. Jag visade upp Fjodor för just Flamingokvintetten som var domare. Hur knasigt som helst. Flera andra sådana korta drömmar i natt som var lika knasiga. Gissa om jag saknar Fjodor??? Helt otroligt. Jag har tänkt på honom precis hela dagen. Trodde att jag skulle få ett mess på min mobil fram till nu, men det har inte kommit något än :-(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck