Sidor

torsdag 25 juli 2013

Tindras bebisar är födda

Och med andra ord så har Casper blivit pappa till sin första kull. Så givetvis stort GRATTIS till honom. Och dom här bebisarna har dom bakat ihop bra tycker jag. Hela kullen jämn och fin och alla bebisarna mår bra och har allting som dom ska ha. Och för första gången så har jag fått i färgen créme....superkul :) Det blev alltså 1 tjej och 4 grabbar.

Mamma ringde till mig strax efter 19-tiden igår då Tindra började verka orolig. Jag trodde faktiskt att hon skulle få under natten men hon väntade till under dagen idag alltså. Vikterna kommer jag ihåg utantill men inte tiderna som jag har skrivit upp och som jag så klart glömde hos mamma. Men det tog 2 timmar mellan den första och andra bebisen. Sen tog det inte mer än 12 minuter innan den 3:dje var född. Mins jag inte fel så tog det den lite över en timme innan 4:an anlände och sedan ytterligare 2 timmar innan den %:te kom. Jag var inte helt säker på ifall hon var klar men jag har iallafall gått hem nu alltså. Och är det något så ringer mamma. Jag tyckte hon var lite hård i magen men det släppte och hon såg mer avslappnad ut. Och mycket stolt och nöjd. Namnen kommer under morgondagen :)


Hona, svartsköldpadd 99g På den första bilden är hon fortfarande väldigt blöt :)

















röd hane med vikten 109g














Créme hane (1:an) vikten var 109g











Créme hane (2:an) vikten var 100g











Créme hane (3:an) vikten var 99g Han ser ut som en liten punkare. Men han är inte långhår, han är bara fortfarande blöt.











Tillsammans och med mamma Tindra
















2 kommentarer:

Här kan du lämna dina tassavtryck