Sidor

lördag 13 juli 2013

Jamies bolåda

är nu klar. Och jag ångrade mig lite att jag satte igång med att sy. Detta var nämligen krångligare än vad jag trodde. Och det blev väl inte något snyggt "jobb" men det får duga. Huvudsaken är att den skyddar bebbarna från att bita i flätorna och med det få i sig något som dom inte ska ha i sig. Nu är det bara en sak kvar, nämligen en sänghimmel. Inte något i spets om ni trodde det. Nä, det ska vara mörkt och tyget går i brunt. Jag vet ju att Jamie vill ha det ombonat och mörkt så detta är för hennes skull. Men den pinnen som kommer att sticka ut ska få ledljus så att jag kan tända och se bebbarna fast då i lite mjukare ljus. På det sättet slipper jag hålla på att dra bort "sängen" hela tiden och störa. Tycker det är kul att alla katterna gillar sängen så mycket. Lillan nuvarande uppgift är att dra ut rosetten som jag har runt hörnen, men det spelar ingen roll...hon tröttnar snart. Och det är ju inte svårare än att jag knyter dom igen.

Från bolåda till vikterna på alla katterna. För nu mår alla bra och äter riktigt. Jamies vikt ser du i förra inlägget då hon fick ett eget på grund av 7 gångna veckor.
Casper väger idag 4740g och har gått upp allt som han gick ner. Faktiskt är det så att han väger 63g mer än precis innan utställningen. Som mest var han alltså nere i 4160g
Téa väger idag 2875g och hon har 20g kvar till vad hon vägde innan utställningen.
Lillan väger 3140g och för henne är det 74g kvar.



Så här såg det ut när jag såg den i en lada för några veckor sedan, och här hade den då stått i 10 år




Här har jag tagit hem den och blåst av den med tryckluft. Ville inte tvätta av den för jag är rädd att jag ska fördärva den då






Sytt ett skydd runt om









Och här har sänghimlen kommit upp också. Tog en vanlig list som jag klädde och det är den som jag har skruvat fast i väggen. Pinnen ut från väggen är skaftet från en sopborste som jag har sparat för att det kan vara bra att ha. Och jag ville ju inte att det skulle sticka ut för mycket med något nytt. I mitten under har jag alltså rosa ledlampor. På bilderna ser den starkare ut men det är det inte. Och Jamie då? Ja hon gick direkt in och började tvätta sig. Tror att detta passar henne superbra. Som ni ser så är det gott om plats för bebbarna. I början kommer jag till och med att få minska utrymmet lite så dom inte kryper vilse.













2 kommentarer:

  1. Men så sött. Vill åsså ha ;)

    SvaraRadera
  2. Så gullig!!! Nu saknar jag min barndoms tvättkorg... var precis en sån korg ...

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck