Sidor

fredag 26 juli 2013

Presentation av B-kullen

Jaha, då var det dax att avslöja bebisarnas namn...någon som är nyfiken?
Kan ju avslöja att jag inte började med namnen förrän dagen innan Tindra fick dom, hade faktiskt precis bestämt mig när mamma ringde. Och det var sent att komma på dom, gäller även Jamies bebisar. Men jag hade totalt glömt bort det.

Har varit uppe hos mamma nu på morgonen och tittat till dom. Alla mår bra, dom äter och sover. Mamma hade varit tvungen att titta till dom flera gånger under natten för hon hörde dom aldrig pipa. Vilket ju är bra för det betyder att alla är mätta och belåtna och även kissade. Tindra är superduktig och jag får nästan ångest när jag tänker på att hon ska kastreras när hon får tillbaka hullet igen. Men hon är 4 år nu och har fått 4 kullar, jag tycker att det räcker. Nu ska hon få bli "pensionär" Måste också säga igen att det blev superfina bebisar. Tindra och Casper var/är en mycket bra kombination. Ska bli så spännande att se vad han och Jamie får nästa vecka. (hoppas på mer tjejer då) Jag har tagit massor av bilder på dom och dom flesta finns på min hemsida. Vikterna idag blir ju inte riktigt efter en dag då jag vägde dom nu på morgonen. Det kommer att stämma bättre i morgon bitti. För säkerhets skull ska jag upp och väga dom ikväll också (för min egna skull) För er som undrar så är alla bebisarna B-blod. Mamma Tindra och pappa Casper är DNA-testade och båda visar blodtyp B
 Namnen då.....Ja dom kommer här och under bilder och vikter på vem som är vem. Ifall nu någon undrar varför crémegrabbarna har snoddar runt halsen så beror det på att jag inte kan se skillnad på dom annars. Dom är så otroligt lika :) Och nej, det är inget som stramar åt eller stör dom.

Brooke Shields svartsköldpadd hona 99g föddes 14.37 vikt idag 106g  +7g







Burt Reynolds röd hane 109g föddes 16.49 vikt idag 114g +6g







Brian Krause créme hane 100g föddes 17.02 vikt idag 111g +11g







Ben Mckenzie créme hane 99g föddes 17.48 vikt idag 106g +7g







Bruce Springsteen créme hane 101g föddes 19.48 vikt idag 109g +8g








Förstår ni vad jag menar...dom är superlika :)








Hela kullen samlad









3 kommentarer:

  1. men åå gud så vackra de är. Grattis

    SvaraRadera
  2. Alltså - taskigt att inte den röde fick heta Bruce ;)
    Kram
    Malin

    SvaraRadera
  3. De är så läckra o fina!!! Grattis omigen!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck