Sidor

tisdag 23 juli 2013

Tindra 9 veckor

Och nu.....NU är det bara 2 dagar kvar innan jag får se hennes bebisar. Kommer att bli 2 långa dagar och jag hoppas att hon inte går längre än 65 dagar. Väntan är redan nu olidlig och spänningen.....ja, det är hur spännande som helst. Fast jag kommer inte att göra som förra året och vara hos mamma och vaka (som denna dagen) och vänta på dom. Mamma ringer så fort hon ser att något är på gång, jag har ju bara 3 minuter till henne.

Tindra har bäddat mycket den här sista veckan, speciellt mycket sedan jag fixade bolådan åt henne. Och det verkar som att hon gillar det. Inget märkvärdigt, bara en vanlig bananlåda. Fast jag har 1 stol vid varje sida och över där har jag en lång bräda men ett påslakan över. På det viset blev det lite mer ombonat.
Vikten på Tindra idag är 5104g och hon har under veckan gått upp men 262g, sammanlagt nu 1413g. Men trots att hon har gått upp så mycket så tror jag ändå inte hon får så många bebisar. Jag gissar på 4:a....Detta tror jag för att hon gick ner sig så mycket då när hon gick i löp första gången och det inte tog sig...och när hon väl parades så gick hon ju ner mycket då också. OM jag skulle gå efter vikten då hon gick i löp då i april så har hon gått upp med 1124g....så...äsch....jag är ute och cyklar lite nu. Men det är iallafall mina tankar. Detta också mycket för att hon trots viktuppgången inte alls är så stor som man kanske skulle kunna tro. Jämfört med Jamie så är Tindra rena rama fotomodellen :)

Idag har jag försökt mig på att göra nätdörren. Tog hela dagen mest för att jag var arg för att jag inte alls fick ihop det som jag ville. Så jag la det åt sidan flera gånger och satte mig vid datorn istället. Det som jag inte fick ihop var att jag ville ha skåror så att jag liksom kunde bygga ihop det. Men utan rätt verktyg gick det alltså inte. Men det får duga det som blev...det fyller ju sin funktion.

1 kommentar:

  1. Den dörren blev väl hur fin som helst!!!!!! Håller tummarna för att allt går bra.....och ja spänningen och väntan är olidlig!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck