Sidor

lördag 27 juli 2013

Mamma Tindra

har alldeles egen åsikt. Hon vill INTE ha kvar bebisarna i bolådan längre. Redan igår kväll började hon ta dom till andra ställen och det var bara crémehanarna, Fast det var rätt så lugnt ändå, mamma tog dom tillbaka till lådan. Likadant var det i morse, det var bara dom hon bar bort så jag misstänkte att det kanske kunde bero på tofsarna som dom har runt halsen. Så efter att jag tog lite bilder så att jag kunde kolla lite närmare och hitta kännetecken tog jag bort dom. Men det har inte hjälpt utan hon har försökt under hela dagen att boa om dom. Så nu ligger hon i ett hörn på golvet med dom efter att mamma hade fixat till så att dom kan ligga där. Men så länge hon är lugn så får hon vara där. Och jag tror mig "ha pluggat in" hur dom ser ut i ansiktet. När man ser dom som på bilden som jag har lagt ihop så ser man skillnad å dom trots allt. Brian är den som är ljusast i ansiktet, Ben är mest ljus vid ögonen och Bruce har knappt något ljust alls. Tur att jag inte behöver regga dom än. Men jag tror nog att dom alla är solida för jag kan inte se mönster på någon av dom.

Bebisarna har ätit och gått upp helt normalt. Det är så mysigt att se dom ligga hos Tindra och sutta. Slåss om tuttarna gör dom redan. Som du kanske ser på bilderna så är Tindra lite flötig i pälsen. Jag smörjde in dom fejkade tuttarna på henne för det började bli mjölkstockning igår kväll. Fejktuttar???? Jo, det är liksom en tutte men inte mycket till bröstvårta. Men mjölk verkar där vara ändå. Trodde bebisarna skulle vara flötigare i ansikten idag men det var helt ok. Men å andra sidan så har dom ju inte heller varit och suttat på dom här 2 som det inte går att sutta på.
Vikterna på bebisarna idag är
Brooke 119g +13g
Burt 123g +9g
Brian 121g     +10g
Ben 118g +12g
Bruce 119g +10g




Här ser ni lite mer ingående hur dom ser ut. Förresten, ni vet väl att om ni klickar på bilden så kommer den upp lite större :)



Brooke 






Burt 






Brian 





Ben 





Bruce 












1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck