Sidor

söndag 26 maj 2013

Ormar

gillar jag inte och när jag ser dom ryser jag. I morse så var det så skönt ute så jag bestämde mig för att åka ner till Nissan igen och se om jag hittade något att fota. Blev inte riktigt som jag trodde. Vågade nu mig inte ner som när jag var där förra gånger. Massor av högt gräs, nässlor och annat. Vågade mig främst inte dit på grund av att jag inte ville stöta på någon orm. Och inte vågade jag ge mig ut i spåret heller utan jag höll mig utmed vägen bara och in till grusplanen. Där fanns en liten stuga och en skylt så jag blev nyfiken och gick bort för att titta. Kanotled....ok.....finns massor i Skeppshult som jag inte hade en aning om. Kul och spännande. Fotade lite på måfå bara. Det började blåsa upp och när det blåser är det inget roligt att fota....suddiga bilder som man bara får kasta. Och på vägen bort till bilen höll jag på att trampa på den....en orm. Nu var detta ingen stor orm annars tror jag inte att jag hade vågat stanna för att fotografera. Denna är ju inte heller farlig, en kopparorm som egentligen är en ödla...utan ben.

Parningen går framåt mellan Jamie och Casper. Flera parningar igår kväll och under natten...även flera nu på morgonen. Efter bara första parningen säger Benny att det ska bli kul med smått i huset igen....att han saknar det. Var tvungen att fråga igen vad han sa :) Och då sa han också att Jamie och Casper skulle få 5 bebisar...3 killar och 2 tjejer....Vi får väl se :) Kul iallafall att höra att han också saknat smått här.

Nissan idag....För 1 månad sedan såg det ut så HÄR




Humlor, getingar, flugor...allt sådant tycker jag är kul att studera och fota









Smultronen har börjat blomma




Kanotleden då 







För när jag förde över bilderna såg jag att dom var två.



















2 kommentarer:

  1. Ja ormet var fin, men ser det ut som orm så är det en, urkig, orm. Ryser under fötterna. Bilderna var fina som vanligt.

    Så bra att Casper övar så han vet vad han ska göra den gången Ricki kommer och hälsar på

    SvaraRadera
  2. Mmmmm så fina bilder!!! Har oxo fotat lite i dag bl a en stilig ollonborre. Får se när jag stoppar in honom i bloggen / lena

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck