Sidor

måndag 13 maj 2013

Jamie & Casper

För en knapp vecka sedan skrev jag att jag trodde att Jamie var på väg in i ett löp. Igår eftermiddag så försökte faktiskt Casper para henne. Vilket inte gick så bra för hon är inte inne i något höglöp. Dessutom så tycker jag väl inte att han är någon speciell gentleman heller när det gäller just det att komma på...Han tar typ ett spång på 3 meter och tror sig överraska vilket han givetvis inte gör. Det var samma när Tindra var här. När jag ser tillbaka på Fjodor och Kurt så var båda framme först och tvättade lite i ansiktet för att sedan...försiktigt..... ställa sig över honan. Jaja....Casper gör väl så gott han kan. Och Jamie puttar högt med rumpan när jag testar....så det kan vara något på G.
Vägde dom båda idag och Jamie väger 3719g och Casper 4661g (lite kom ihåg för mig)

Jag kan nog tycka ibland att det är rätt så bra att jag går här hemma och lullar hela dagarna. På det sättet lär jag känna mina katter lite bättre. Som exempel Casper nu. Han har 2 perioder under ett dygn som han tycker är extra jobbiga för honom. Då kommer det djupa jamningar från honom. Jag började med det för ett bra tag sedan och det var att varje gång han hade det jobbigt så ropade jag in honom på toa och satte mig även själv där. Då gick han in och kissade/strilade där. Och det är dom gångerna när han har den djupa stämman som hans kiss luktar mycket hane. I början så lockade jag in honom till hans låda för att han skulle kissa där....nu räcker det att jag ropar så kommer han direkt och går då även direkt till lådan. Blir så ett litet tag till tills jag ser att han går dit själv när det är jobbigt.

Däremot så finns det nog inget jag kan göra för det som kommer efter. Så snart han har kissat så tar jag bort det och slipper lukten. Men 3-4 minuter senare känner jag ändå att det luktar lite. Och då är Casper så duktig och visar mig VAR. För det är nämligen så att när han har varit på toa så är han ute därifrån med raketfart. Och precis lagom att han kommer utanför toadörren så kommer det en eller två små droppar som blev kvar efter att han kissade. Han gillar inte det själv och det är på det viset han visar mig för han försöker gräva det det.....och för mig är det bara att ta medel och torka väck....och då är även Casper nöjd.

Tog lite bilder....fast Jamie ville verkligen inte vara med idag heller....hon bara vänder rumpan till eller ligger och ålar sig på golvet..... Och första bilden får bli på henne.....det blev ju liksom bara en....






Casper
















Visar lite av hans mönster också :) Dessa bilder är tagna med blict så färger visar sig mer









1 kommentar:

  1. Han blir bara snyggare och snyggare. ilken tur Ricki har :) Inte alla som får en så snygg pojkvän. Nu får ahn bara polera sitt uppträdande lite. Han kan ju 8inte bete sig som Trond, hoppa på från 3 meter, lite finess vill Ricki nog ha ;)

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck