Sidor

onsdag 8 maj 2013

Jamies DNA klart

I morse när jag satte mig vid datorn och satte igång min mail såg jag att svaret från VGL hade kommit. Det blev lite så där
"skit....tänk om jag har fel i mitt tänkande om vad jag tror....Tänk om det visar att hon har blodgrupp A"
Nä, öppnade det inte riktigt med en gång utan gick ut och hällde upp en  mugg med kaffe och tog en cigg....sen var jag redo :) i mailet stod det:


Blood Group results for CH Tawalli's Jamie Lee Curtis:
b/b - Cat is Type B

Alltså är hon blodgrupp B och jag blev glad. Inte för att jag behövde testa henne, inte heller Téa och Lillan som ju också visade sig vara B. Jag har ju testat Casper som är B och i nuläget hade det räckt för det är honom jag ska para mina tjejer med. Det hade inte spelat någon roll vad dom hade för blod. Men jag har blivit alldeles för nyfiken och bara haft mina egna teorier så testen blev alltså av. Och nu har jag ju GIVETVIS en massa surrande teorier om katterna från allra första början jag hade.....vilken blodgrupp hade dom....Kan bara gissa mig till det. Det spelar jag absolut ingen roll, det är ju nutid det gäller. Men när jag tänker tillbaka och på vad jag har hört om blodkrockar på kattungar så blir jag ju så klart nyfiken. Jag har aldrig tänkt över vilken blodgrupp hanarna har haft som jag har lånat. Men jag känner att jag har haft tur som heter duga då det har visat sig att dom är B
Så ni som har bebisar efter Jamie, era katter har blodgrupp B. För är jag inte ute och cyklar nu så kan B bara ge B. Allting låter kanske krångligt för dig som läser....men då ska du veta hur det är för mig :)
Likaså bebisarna som kommer mellan Tindra och Fjodor dom är också B för att föräldrarna är det.............bläääää nu ska jag inte krångla till det mer. Jag måste få kontakt med någon som är riktigt riktigt bra på detta och som jag kan prata med. Känner du dig manad? Bara ring :)

Idag har jag skickat iväg mitt laktostest...självtestet som man kan köpa på apoteket. Och idag var jag och hämtade ut testet för Gluten. Det testet kunde jag göra själv hemma och få svar inom 5 minuter. Tog lite längre tid än så för den där mojen med en nål som jag skulle klicka in i fingret för att få fram blod.......högerhanden ville inte riktigt lyda mig. Men till slut så klickade jag iallafall och nä, så klart gjorde det inte ont. Efter 5 minuter visade resultatet att jag var negativ. Alltså tål jag gluten. MEN fakta står kvar...jag mår bättre av att äta glutenfritt. Igår till och med bakade jag mitt första glutenfria bröd och jag hade inte så ont i magen. Eventuellt få jag kontakta läkaren om detta också så att dom kanske kan ta ett "riktigt" prov.

Har även varit hos tandläkaren idag. Och meningen var alltså att det idag skulle vara mitt sista besök och att jag med andra ord skulle vara klar. Men då jag har haft ont i tanden som dom rotfyllde blev det inte riktigt så igen. Dock så kom dom på vad som var felet och dom rättade till det så förhoppningsvis kommer jag inte att ha ont framöver. Just nu är jag ju lite öm. Och jag ska tillbaka den 20:de maj...DÅ ska det vara klart.....hoppas hoppas hoppas. Detta har kostat mig multum :(

Idag fick jag även pillren på posten som jag beställde. Fick ett tips om piller som jag kan ge Casper så att han inte är på tjejerna så....att han inte är översexuell. Men inget som ska påverka honom för parningar....han kommer då att vara som vanligt.....bara skita i tjejerna alltså när dom inte löper. Måste iallafall prova detta och se om det hjälper för läget är jobbigt mellan Casper och speciellt Téa.


1 kommentar:

  1. Kan ju inte vara fel att testa pillren. Kan ju vara så att vi kan behöva sådana här med. Väntar med späning på hur det fungerar.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck