Sidor

fredag 10 maj 2013

Jag har ramlat

Ont ont ont. Som dom flesta av er kanske vet så är jag ju sjukpenisonär. Och en av anledningarna är min balans då jag inte får vistas i en fabrik då jag kan tappa balansen när jag minst anar det....utan förvarning. Det var längesedan som jag tappade balansen så att jag ramlade bara rakt av så där. Har tappat balansen men då jag vet om det går jag inte längre i trappor och högre höjder utan att ha något att hålla mig vid.....om det bara är så vid en vägg.  Idag har jag alltså ramlat. Och som inte det räcker så ramlade jag två gånger. Jag stod och försökte plantera om pelargoner och bara ramlade framstupa. När jag reste på mig kunde jag knappt gå, det snurrade i huvudet och jag gick vingligt....om någon som helst såg mig så hade denna någon trott att jag var full. Men som ni vet...jag dricker inte. Och där efter bara 5-6 steg så ramlade jag igen....pladask på rumpan. Så har lite ont i den också :( Fanns inget annat att göra än att hasa mig in till sängen och bara lägga mig. Efter ett par timmar var allting som vanligt igen. Så jag var ute 5 minuter och gjorde klart och sen har jag inte gjort något annat än gosat med katterna och kollat på tv:n Och tagit lite bilder.

Jag fick ett blåmärke inne i handflatan



Rev mig strax nedanför knäet



Och armbågen




Pelargonerna som jag alltså planterade om. Har aldrig plockat in dom något år tidigare och har ingen aning om hur man sköter dom om dom är inne. Men dom har iallafall inte fått en gnutta vatten under vintern. Har helt enkelt glömt. Har stått mörkt och mycket kallt i förrådet. Så tar dom sig....då gör dom det...annars  är det inte mycket mer än att plocka ur dom och kasta dom. 






Idag så jag också att båda klematisen har fått knoppar.....visste inte om dom hade klarat sig. Tog ju ner dom totalt efter planteringen då allting torkade och såg dött ut. Fick ju även dessa av svärmor.



Och så några bilder på mina älsklingar. Ingen på Jamie för hon ville inte vara med























2 kommentarer:

  1. Aj,aj, hoppas du snart piggar på dig från dagens krämpor. Dina älsklingar är ju bara för goa :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag tar inte ner Klematisen. Kom på att de där torra grenarna kom tillbaka med blad och blommor fast det stod att man skulle klippa ner. Så nu struntar jag i det. Låter tnie bra med ditt ramlande... Kan ju vara nackskadan som spökar trodde/sa Roy Kram vännen

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck