Sidor

söndag 12 maj 2013

Brittspecial Alingsås

Igår så var jag ju iväg och kollade på en utställning i Alingsås. Är ju med i WCF och då detta var en Sverakutställning så var inte jag med. Och då jag/vi inte har en fungerande bil så var Lena, Brembo britter så snäll och erbjöd sig att att åka...hon var också lite sugen på att åka och kika. Men då hon jobbar helger så blev det så att vi kom iväg strax efter 12-tiden och det tar ju en stund att köra 13 mil. Denna utställningen var det ju brittspecial på där även Brittringen hade en del av.

Jag var ju lite nyfiken på hur en brittspecial funkade här men såg aldrig den alltså. Men jag fick lite info :) Sedan så hade ju som sagt Brittringen en del i detta och då jag inte tror att jag annars kanske har en chans att träffa dom som bor i Stockholmstraken så drog ju även det lite...plus alla utställare som jag känner givetvis. Katri som har Tawalli's Tom Selleck (Téas bror) skulle ju dit med honom och en av sina Ragdolls Och det var även Katri som jag såg först. Men då hon var på väg upp med sin ragdollhane hälsade jag snabbt och gick vidare till Brittringens bord som jag såg. Då dom sålde saker som har med brittringen att göra erbjöd jag mig att ta en kartong med putsdukar och försöka sälja när jag gick runt och kollade.

Så.....med en kartong full men linsdukar/microfiber gick jag runt, kollade och tjatade lite med alla. Vilket blev som en egen utställning, jag hann inte kolla riktigt på alla britterna. Jag susade förbi nästan alla, både kända och okända med ett lite hej, kollade lite snabbt på kizzen (om den låg i buren) och sen vidare till nästa.
Dessutom så var brittera spridda i flera rader och då jag inte hade någon katalog i näven hade jag ingen aning om vem som var vem. Och jag missade säkert hälften av dom. I utställningskatalogen stod det att 52 britter (kollade i morse) var med men om alla var där vet jag inte. Kameran låg i väskan, den hade jag bara plockat upp snabbt när Kerstin visade upp sin britthona. Nästa gång jag tog upp den var när britterna kom upp strax innan vi åkte hem. Men se det gick inte. Kameran hade låst sig och jag hade ingen aning om varför det inte gick att ta bilder. Fick hjälp med vad det kunde vara och då funkade det. Men då var allting nästan slut. Så jag fick bara ihop lite bilder. Och det som blev kommer här. Har ingen riktig koll på vad alla heter mer än han som vann (sorry)

Och då först och främst ett GRATTIS till Jennie & Christian för deras fina Bosche Bol de Broeckloni




Dessa bilderna är alltså från slutet av Brittspecialen. 


















Och så Kerstins fina tjej S*Svansviftarn´s Nefertiti




Även en bild tillsammans med matte Kerstin




Underbaraste vännen Elisabeth som har LizPaws och som har 2 katter från mig Ricki och Trond




För första gången så var WCF:s britter med bland Årets Britt i Brittringen. Så det var lite kul även för mig då jag fick pris för Fjodor och Oxana. Oxana bor ju hos Johanna så jag ska ge den pokalen till henne. Och jag fick även med mig lite priser som jag ska dela ut till dom andra inom WCF när jag träffar dom. (pokalen till Fjodor står redan i prishyllan) Dom andra som är här på bild får jag njuta av tills dom levereras. Förutom detta så fanns det lite annat smått och gott i påsen.






Putsduken som jag gick runt och sålde. Är faktiskt superbra att ha till hands för mina glasögon. Men är ju även bra till bilrutan, kameran, datorskärmen och tv:n. Jag har 15 kvar med mig hem om nu någon skulle vara intresserad av dom....kostar bara 20 kronor och pengarna går till Brittringen. Och det är bara britter på duken :)




Ja...sen så protesterade Téa imorse och ville inte alls vara med på kort. Hon tyckte inte om att jag bara stack utan att fråga om lov igår så hon visar mig rumpan istället....men lika söt ändå....i sin älskade skål...pluttan.....





1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck