Sidor

fredag 4 januari 2013

Téa 3 månader

Nu är alltså Téa 3 månader. Och från och med nu så är det Téa det kommer att handla om ...det är ju hon som bor kvar här hemma. Och jisses.....tänk vad nära det var att jag sålde henne.

Jag tycker att hon har utvecklats till en riktigt fin liten dam. Hon har underbart vackra ögon och när jag tittar in i dom så är det precis som att hon vill förmedla mig något...emellanåt ser hon nästan lite lillgammal ut. Jag tror själv att hon kommer att bli grymt fin när hon blir vuxen, jag tror till och med att hon kommer att bli den vackraste av mina tjejer som jag har haft. Hon är väldigt lätt att ha att göra med, inga protester när jag tar upp henne och väldigt jämn och lugn i humöret. Och otroligt social. Ska vara med där det händer. Älskar att leka med vippor. Idag väger hon 1420g och sedan förra veckan har hon ökat med 201g. Och nu kommer jag inte att väga henne mer än 1 gång i månaden.

Idag har det varit premiär för alla bebisarna att vara ute på altanen. I förmiddags var det helt underbart väder och ute  på altanen var det 10+. Och då jag för en gångs skull faktiskt mådde bra i morse så passade jag på att plocka bort resten av julen och städa i vardagsrummet. Och då det var så skönt ute så fick dörren stå öppen. ..vilket resulterade i att alla sprang ut och in och lekte. Dom minsta tröttnade ganska så fort...det blev lite för mycket för dom....och då dom sover lite mer än dom andra så hittade jag dom snart inne i deras rum helt utslagna. Tog även fram kameran och tog några bilder ute på Téa..och någon av dom andra som kom fram. Och idag lyckades jag fånga Batman på någon bild, trött i ögonen som vanligt.

Dom första bilderna är Téa ute på altanen. Sen så har jag köpt svart skai som bakgrund så jag tog lite bilder på henne inne också.


























Och här kommer resten av bilderna som jag tog idag.































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck